torstai 21. helmikuuta 2013

Halleluujaa!

Sanoo Musta Maagi, sillä Nannalla näyttäisi tulevan taas maitoa, ei mitenkään älyttömästi, mutta jotakin sentään:

Maidonpalvoja työssään. Pelkkä täti ja pullo alkoikin selvästi ottaa päähän.

Haava on parantunut hyvin, mutta koska pieni musta omistaa aika terävät kynnet, joutuu siinä pitämään jonkinlaista suojusta (kuvassa näkyvä tyylikäs kokonaisuus, talouden viimeisiä pitkiä kalsonkeja viedään) ettei pentu revi vahingossa haavaa auki maidonetsintäreissuillaan. Eilen illalla näytti että paino jumittaa täysin, nyt taas näyttää vähän valoisammalta. Tehokasta kamaa nuo oksitosiinipistokset vaikka kolmas vasta toimikin. Tosin sivuvaikutuksetkaan eivät olleet mitään  kevyitä, Nannalla tuli taas jälkisupistuksia ja pientä verenvuotoa, pitäisi olla kuitenkin normaalia. On tämä yhden pennun kyttäys aikamoista vuoristorataa, tirriäisen punnitseminen joko pelastaa päivän tai pilaa sen...

17 kommenttia:

 1. Täällä liitytään huutokuoroon!!!

  Hyvä, Nanna!! Hyvä Maagi!! Hyvä, kotijoukot!!

  VastaaPoista
 2. Hyvä hyvä! Tsemppiä pikkuiselle jatkossakin ja voimia hoitajille!

  VastaaPoista
 3. Kylläpäs oli mukavia uutisia tarjolla Kolmen kissan koplalla. Tsemppiä edelleen Nannalle ja Maagille. Sekä tietenkin varamammalle, joka herkeämättä hoitaa sekä isompaa että pienempää karvaturriaista. :-)

  Tuo pentujen painojen vahtaaminen on melkoista työtä nimimerkillä viime kesänä 5 pentua päivittäin moneen kertaan puntaroinut. Eikä se paino joka kerta ollut noussut vaikka tuntui, että pennut söivät aina vain enemmän. Ei kannata ihan pienestä vielä huolestua (siis jos paino ei olekkaan noussut tai on jopa hieman laskenut), vaikka tiedän sen olevan todella vaikeaa olla huolestumatta. :-/ Jos pentu tuntuu virkeeltä ja etsii sitä tissiä, niin kaiken pitäisi olla hyvin. Näin ainakin minua rohkaistiin, kun itkuissani soitin kasvattajalle ettei paino ole noussut tai se on laskenut. :-)

  Vielä kerran, tsemppiä kaikille sinne!

  VastaaPoista
 4. Ja maidontulo jatkuu yhä, eli vieläkin hurrataan :D Papu: Juu hysteerisiä viestejä/soittoja on lähtenyt kasvattajalle jo täälläkin, lähinnä siis hitaan painonnousun takia, jospa se tästä nyt vauhdittuisi taas...

  VastaaPoista
 5. Kylläpä onkin Mustalla Maagilla hurjat tassut ja kynnet! Ei ihme, että emo viihtyy kalsareissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kynnet on vielä tuossa iässä koko ajan ulkona :D Ei ne kyllä hirveästi satu, maidon tuputtajakin on nimittäin saanut niistä osansa... Nannan haava vaan tietenkin huolettaa, mutta onneksi sen voi suojata.

   Poista
 6. Vaati pieniä taikoja, mutta onneksi Pikku Musta on maagi. <3
  Tsempitystä näin blogikommenttienkin kautta. Kova on hinku päästä suvun pienimmäistä nuuhkuttamaan, mutta olen antanut Nannalle aika toipua. Ehkä nyt viikonloppuna kuitenkin. :)

  VastaaPoista
 7. Voimia Nanna-mammalle ja varamammalle! Ainokainen maidonpalvoja on varmasti molempien silmäterä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tää on kaikkien aikojen lellipennuksi kasvamassa ;)

   Poista
 8. Hyviä, hyviä uutisia vaihteeksi. Voimia vaan kaikille!

  VastaaPoista
 9. Jee, nyt vaan vedät maitoa napaan niin paljon kuin suinkin jaksat, Maagi ♥

  VastaaPoista