sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Maagin eka viikkopotretti

Tänään Maagilainen täyttää viikon, ja kuvasimme sen kunniaksi pikaiset ykkösviikkopotretit. Vain pikaiset, sillä Maagilla on ollut muitakin kiireitä tänään, piti opetella pesemään nassua omalla tassulla ja tavata kasvattaja. Sekä näyttää pitkää nenää ihmiselle, aikaisemmista jutuista huolimatta Maagi onkin kovaa vauhtia rikkomassa 200 gramman rajan ja sittenkin tuplaamassa painonsa ekalla viikolla! Mustaa kissaa on muuten aivan älyttömän vaikeata kuvata... Tässä kuitenkin Willicon Musta Maagi, seitsemän päivää ja 195 grammaa:Uskomatonta mutta siinä se Maagi nyt kaiken huolen jälkeen kasvaa, kiurujen alla, meidän pienessä vinttihuoneessa. Toivottavasti vaan isommaksi ja isommaksi.

Kissanpennun kehitystä on ollut uskomatonta seurata, tänään kuulin ensimmäiset sähinät, aamulla Maagi pesi itseään ja pureskeli varpaitaan, hirveää vauhtia opitaan uusia juttuja.

Ei ehkä kuvasta välity, mutta Maagi tassupesulla.

Hauskaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa sekä vielä kerran kiitos kaikille jotka piristivät meitä kommenteilla, kun Maagin vointi huolestutti. (Varmasti se vähän vielä seuraavat viikotkin huolestuttaa, mutta ehkä sekin tunne kohta katoaa.)

15 kommenttia:

 1. Ihanaa! Suloinen on pikkuinen Maagi! Ilmeisesti Nannakin voi hyvin! Hyvää jatkoa ja pidäthän meidät ajan tasalla kuulumisista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nanna jo leikkiikin kun sattui mukava naru heilumaan :) Aamulla Nanna oli repinyt haavan rupea, mutta onneksi sekin näyttää taas hyvältä. Ehdottomasti tulee Maagi kuulumisia, ehkä jopa jossain vaiheessa myös muiden kissojen, nyt on Maagi vähän yliedustettuna ;)

   Poista
 2. Ihanaa oli tavata teidän ja tomera Maagilainen! <3 Hyvin kasvaa pikkumiesi ja mammakin on parantumassa tosi hienosti. Tsemppiä kaikille ja suukkoja pienimmälle. :-*

  VastaaPoista
 3. Kylläpä onkin ollut kiireinen pikku Musta Maagi! Hienoa, että siellä on kaikki noin hyvin.

  VastaaPoista
 4. Onnea onnea Maagi, viikon vanha! Voi miten iloitsen siitä, että se voi nyt hyvin.

  VastaaPoista
 5. Onnea viikon vanhalle pikkukomistukselle!

  VastaaPoista
 6. Onnea! Ei ole ollut ihan helppo alku, voin eläytyä täysin... Ihanaa kun alkaa näyttää valoisammalta!

  VastaaPoista
 7. Täydellinen pikku pötkylä, ja huolet muuttui iloksi!

  VastaaPoista
 8. 195 grammaa täyttä touhua <3 Ihana kuulla, että Nannakin alkaa leikkimään ja eihän tosta pääse mihinkään - Maagi on kyllä ihan tolkuttoman söpö pikkukissapötkö !

  VastaaPoista
 9. Ihana pieni, varpaiden pesukin sujuu niin suloisesti ♥

  VastaaPoista
 10. Ihana nimi :) Onnea ja vauhdikasta kasvua Maagille!

  VastaaPoista
 11. Voi että miten kiireinen ISO pieni Maagi onkaan jo nyt! Onnea pieni varpaidenpurija! ♥

  VastaaPoista
 12. Kiitoksia synttärionnitteluista, ensi viikolla sitten taas uudeet synttärikuvat ;)

  VastaaPoista
 13. Onnea Maagi 1 vk! :) Ihanaa tassunpesua ja voi miten kiireistä on ensi viikolla ja sitä seuraavalla, kun on niin paljon uutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja todellakin on kiireistä, melkein joka kerta kun pesään kurkkaa niin jotain uutta on tapahtunut!

   Poista