maanantai 18. helmikuuta 2013

Pieni Musta

Nannan synnytys ei valitettavasti mennyt yllätyksittä. Pentuja oli mahassa vain yksi, minkä takia synnytys ei hyvän alun jälkeen käynnistynyt kunnolla. Nannan kanssa mentiin sunnuntai-iltana päivystykseen ja sunnuntaina saapui maailmaan musta pentu, Willicon Musta Maagi. Omiin silmiini poika, mutta kaikki ne osat ovat sen verran turvoksissa, ja en ole ikinä nähnyt livenä noin pientä pentua, joten pitäisi varmaan lähettää kasvattajalle varmistuskuva takapuolesta... Pentua elvytettiin heti leikkauksen jälkeen ja sain sen käsiini lähes liikkumattomana ja täysin hiljaisena. Pikku hiljaa se on kuitenkin löytänyt äänensä ja tassunsa. Painoa ei heti lääkärissä punnittu, mutta sunnuntai-iltana se oli 102 grammaa, aamuyöstä 98 ja tällä hetkellä 103-104 grammaa. Maitoa ei aluksi tullut ja vieläkin se on verkkaista, joten pentu saa kokoajan myös vastiketta. Onneksi Nanna tajusi pennun heti omakseen kun heräsi leikkauksesta, mutta lääkkeiden ja varmaankin kipujenkin takia ovat mamman otteet vielä aika kovakouraisia, tosin parempaan suuntaan mennään koko ajan. Kunhan vahtihommat ja syöttöhommat helpottavat, kirjoitan vielä tarkemman tarinan, mutta toistaiseksi taitaa pitää kiirettä pentukopan luona. Onneksi hiihtoloma alkoi juuri, joten ei työkiireet estä hoivaamista. Kuvat ovat nyt sattuneesta syystä nopeita kännykkäkuvia, mutta tässä on Musta Maagi:

Äiti ja pentu heti kotiintulon jälkeen.

Pikaisesti leikelty Harald Hirmuinen imetysasu, nisärei'illä varustettuna.

 Ja pieni musta taistelija tajuaa mistä on kyse.


Leikannut lääkäri varoitteli että pennun kunto oli alussa aika huono, mutta teemme kaikkemme että pieni musta pysyisi hengissä. Toistaiseksi sekä emo että pentu onneksi vaikuttavat pirteiltä. Toivomme niin paljon että musta jatkaa taistelua...

21 kommenttia:

 1. Onnea pienelle mustalle taisteluun! Täällä on kaikki peukut ja tassut pystyssä pikkuiselle!!!

  VastaaPoista
 2. Hirmu suuret tsempit täältä meidän poppoolta! <3

  VastaaPoista
 3. Isot tsempit taisteluun, pikkuinen Musta!

  VastaaPoista
 4. Onnea teille kaikille stressaavan synnytyksen läpiviemisestä - on kyllä varmaan ollut pelottavat hetket pikkuisen mustan syntyessä. Ihana kuulla, että siellä on pieni taistelija ja meillä kanssa pidetään peukkuja sekä tassuja pystyssä jatkon kanssa!

  VastaaPoista
 5. Täällä on hirmuinen määrä peukkuja ja tassuja pystyssä pikkuiselle mustalle. Komea nuori mies jo näistäkin kuvista päätellen - eikä mikään pikkiriikkinen ollenkaan. ♥

  Nanna-murulle myös toipumistsempityksiä ja teille kaikille jaksamista. ♥

  Ei mene aina helpoimman mukaan... *huokaus*

  VastaaPoista
 6. Voih! Tsemppiä sinne Nannalle ja pikkuiselle!!

  Varmasti ollut hermoja raastavia hetkiä. Ne pennut ovat alussa vaan niin hennon oloisia, ettei aina uskoisi millaisia taistelijoita ne sisimmissään ovat. <3

  Meillä koko kuuden sakki pitää teille tassuja pystyssä! :-)

  VastaaPoista
 7. Onnea kauniin pennun johdosta Nannalle ja "hoitajille" - myös me pidämme kissojen ja koiran kanssa kaikki tassut ja hännät ja peukut pystyssä.
  --virve, AliBaba ka Frank

  VastaaPoista
 8. Paljon tsemppiä emolle, pikkuiselle pennulle ja kotijoukoille! Toivottavasti vaikean alun jälkeen kaikki menee hyvin!

  VastaaPoista
 9. On ollut kamalaa. Toivottavasti on jo helpottamaan päin ja toivottavasti pieni älyää syödä tarpeeksi ja muutenkin kestäisi nyt hengissä. Ihan ehjän näköinen pikkupötkylä. Rohkeutta ja jaksamista teille kaikille! Nannakin ehjääntyy pikkuhiljaa.

  VastaaPoista
 10. Voimahalit täältä meidän laumalta Nannalle, pienelle Mustalle ja hoitajille. Voi, toivottavasti pentu selviää elämään! Odottelemme täällä kuulumisia heti kun taas jaksat ja ehdit kertoa.

  VastaaPoista
 11. Tsemppiä teille! Tosi paljon toivotaan sinne äidinmaitoa ja rakkautta. ♥

  VastaaPoista
 12. Tsemppiä ja voimia kaikille! Täällä myös tassut ja peukut pystyssä ollaan. Ihana pieni Maagi <3

  VastaaPoista
 13. Onnea tuoreelle mammalle ja voimia elon tielle pienelle magianmestarille!

  VastaaPoista
 14. Suloinen lapsi tuli! Kissat ovat onneksi hyviä toipumaan, joten teillä on vielä mukavat hulinat tulossa. Nannan vatsan koosta edellisessä postauksessa, olisi luullut, että tulee useampi lapsonen. Tässä tapauksesa laatu korvaa määrän. IHANA!

  VastaaPoista
 15. Tsemppiä! Ja paljon onnea vielä tätäkin kautta!

  VastaaPoista
 16. Voih♥ Onnea ja silityksiä, ja tsemppiä!

  VastaaPoista
 17. Lämpimät onnittelut ja tsemppaukset mammalle ja pienokaiselle sekä "kätilölle"!

  VastaaPoista
 18. Tsemppiä pikku pennulle ja emolle jaksamista <3

  VastaaPoista
 19. Voi voi, täältä myös hirmuisesti tsemppiä pienelle Mustalle! <3 Toivottavasti tässäkin pätee nyt se vaikeuksien kautta voittoon -iskulause.

  VastaaPoista
 20. Aivan ihana pieni kissanalku, ja voi Nannaa tuossa toiseksi viimeisessä kuvassa ♥ Paljon voimia kaikille, toivottavasti pieni pääsee elämän syrjään kiinni!

  VastaaPoista