sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Pyöristyvä mamma

Päivät vierivät ja Nanna vain pyöristyy. Painonnousu on nyt tosin ehkä maltillisempaa kuin pari viikkoa sitten, mutta selvästi isompi vatsa jo vähän rauhoittaa yleistä riekkumista. Nanna ei enää lähde kavereiden paineihin mukaan ja muutenkin ottaa ehkä (vähän) iisimmin. Pentujen liikkeet (tai vaihtoehtoisesti suoliston) tuntee jo, kun malttaa pitää kättä tarpeeksi kauan kyljen päällä. Vatsa on kyllä selvästi jo mammamasu, enää ei voi ajatella että Nanna on vain lihonut:

Masu päältä.

Nannan masu on jo samaa kokoluokkaa kuin Aamoksen :D

Ihmisilläkin on pitänyt kiirettä. Meidän piti keväällä remontoida yläkerran vessaa, mutta se lykkääntyy nyt kesälle pentuprojektin takia. Vintillä on huonekalujen järjestäminen käynnissä, sillä tarkoituksena olisi tehdä meidän nykyisestä makuuhuoneesta pentujen ja Nannan huone, ja viereisestä huoneesta uusi väliaikaismakkari ihmisille. Koska Nanna ei suhtaudu hyvin siihen että se eristetään muusta porukasta, pentuhuoneeseenkin varmaan pitäisi hankkia pieni sänky, niin että sielläkin puolella voi välillä nukkua. Jonkinlainen lukko pitäisi myös saada makkarin oveen, koska tällä hetkellä Aamos saa sen auki jos vaan tarpeeksi haluaa... Kaikkea pitäisi siis puuhailla ennen kuin pennut tulevat maailmaan, mutta myös tulevalla emolla on tarpeensa, sylissä pitää saada olla mahdollisimman paljon, mieluiten kokoajan, ja jos ihmiset eivät tätä tajua, niin ääntä lähtee... Onneksi tämä kissanpentujen odottaminen on kuitenkin aika nopeassa tahdissa tapahtuvaa puuhaa, enää noin kaksi viikkoa ja sitten alkaa vielä jännemmät ajat!

Ps. Kiitos muuten viime päivinä saamistamme blogihaasteista, palataan niihin heti kun kiire helpottaa :)

6 kommenttia:

 1. En malta odottaa sitä kun pennut syntyvät! :) Tosi mukava blogi.

  VastaaPoista
 2. Jännityksellä odotetaan teidän perheenlisäystä, haleja Nannalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, meitäkin jännittää aikalailla :)

   Poista
 3. Saisiko sitä emoa ja teitä tulla moikkaamaan vielä ennen h-hetkeä? Voisin ottaa mukaan myös vanhan kirjan, johon on hyvin kuvattu synnytyksen kulkua (mikäli vain löydän sen). Ko kirja oli meillä ja Hannalla synnytysapuna :D

  ps. Täällä tuleva mummukissa ja ihmiset myös kihisevät jännityksestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki, saat vaihtokaupassa sen meillä jo olevan kissakirjan :D Käviskö ensi viikon alku, viikonloppu on meillä aika kiireistä?

   Poista