maanantai 18. maaliskuuta 2013

Puoli kiloa päivässä

Maagi täytti neljä viikkoa sunnuntaina ja maanantaina meni rikki puoli kiloa. Toivotaan että kaikki painonkasvu ei ole tullut hiekasta jota Maagi syö yhä! Maagi vaikuttaa muuten ihan älykkäältä kissan alulta, mutta tää hiekkaloota-asia ei mee ihan vielä putkeen... Ehkä se tällä viikolla. Vaihtaisin kyllä tosi miellelläni takaisin paakkuuntuvaan hiekkaan, tuo pennun syömisinnon takia käytettävä markettikama pölyää aivan järkyttävästi.

Miks mä lootaa käyttäisin, kun äiskän palvelut toimii?


Meen sinne lootaan kun haluan, nih!


Maagista on tullut muuten iso (riiviö) kissa, hirveetä vauhtia riehutaan ympäri huonetta. Yritämme parhaamme mukaan leikittää Maagia, että saisi edes vähän energiaa purettua. Maagin mielestä leluja parempaa viihdettä on emon häntä ja tassut sekä ihmisen varpaat. Mutta kyllä ne lelutkin kelpaavat, kun niitä tarpeeksi monta kertaa varpaan sijaan tyrkytetään. Suosikkilelu on pilli ja iso hiiri, jota potkitaan tomerasti. Toimme huoneeseen myös palloradan sekä rapinaputken, jotka ovat ehkä vähän isompien kissojen leluja, mutta tuntuvat silti Maagille kelpaavan. Ja Nanna saa taas tauon riehuvasta kakarastaan, joka puree äiskäänsä välillä hyvinkin tomerasti. Nanna ei ole mikään kovin rento mamma kasvatusfilosofialtaan, joten eiköhän tuo riehuja kohta opi että rajansa se on äidinkin rakkaudella...

Äiskä, miten tää toimii, pallo pysähty?

8 kommenttia:

 1. Voi hyvänen aika! Niin pieni, niin söpö ja kovaa vauhtia myös niin riiviö :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä on jo ihan 100 prosenttinen riiviö :D

   Poista
 2. Nuo simmut on vaan jotenkin niin hypnotisoivat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on hauskat, kun jotenkin kyllä huomaa heti pennun ilmeestä ja silmistä mitä se meinaa, yleensä joko kiusata emoa tai ottaa spurtin.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Vitsit Batman lempinimistä vielä puuttuikin, miten me ei itse hoksattu ;)

   Poista
 4. Onnea ja iloa: puoli kiloa :)
  En kyllä väsy katselemaan tämän hurmurin kuvia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, näitä voi olla vielä vähän tulossa :D

   Poista