maanantai 8. huhtikuuta 2013

Hemmoteltu kakara (ja sen kaverit)

Yleinen käsityshän on että jos on ainoa lapsi, saa enemmän leluja kuin isoissa perheissä. En tiedä ihmisperheistä, mutta näyttäisi pitävän paikkansa kissanpennuilla. Meidän oman leluvaraston lisäksi Maagi on saanut sekä lainaleluja että lahjaleluja sen verran että alkaa olla aika laaja kokoelma pentuhuoneen lattialla... Ja jokaisella niistä vieläpä leikitään.

Ai hemmoteltu, mää vai?

Tällaset mulla vain on. Ja pari muuta jotka eivät ole kuvassa...

Nannan mielestä riiviölle vois hommata vielä enemmän leluja, sais äiskä vähän taukoa kissakakarastaan...

Hemmoteltu kissakakara täytti muuten tänään seitsemän viikkoa ja painoi illalla 850 grammaa. Matolääkkeitä on nyt saatu kaksi kertaa ja vaikka aika ydyllä axilurilla madotettiinkin, ei tullut mitään vatsavaivoja. Parin viikon sisällä onkin ensimmäisen rokotuksen vuoro, vähän tavallista aikaisemmin kuin yleensä, koska Maagin ensimmäisenä vuorokautena jäi äidinmaito ja siitä yleensä saatavat vasta-aineet vähäisiksi.

Maagin lisäksi on kotikissojakin lahjottu tavaralla. Tilasimme juuri ennen Maagin syntymistä uuden kiipeilypuun alakertaan. Katto on siellä niin korkealla että mikään lattiasta kattoon puu ei toimi ja selvästi tilaan piti joku kiipeilyhomma saada, jos halusi että keittiön tasoilla ei koko ajan pompita. Pienen etsinnän jälkeen tällainen puu löytyi zooplussalta:


Vaikka kuvassa ei niin innokkailta näytetä, on puu ollut uusi lempipaikka keittiössä. Ihminen on jo aloittanut tuon beigen kankaan korvaamisen vähemmän beigellä materiaalilla. Ihan ok puu, alusta on oikeaa puuta ja nuo pesät ovat myös luonnonmateriaalia. Heiluu aika reippaasti Aamoksen alla, joten pitää katsoa jos laittaisi myös varoiksi seinään kiinni koko hökötyksen. En suosittelisi puuta isoille kissoille, mutta eiköhän se meidän yhden vähän isomman ja pari pienempää kestä... Puu on ollutkin korvaamaton erityisesti Aadan mielestä. Kun pieni musta riehuja viettää aikaa alakerrassa, ei se pääse häiritsemään Aadan torkkuja yläkorissa. Ainakaan vielä...

Muoksis ja lisäys: Puu näyttää näemmä loppuneen zooplussalta tämän kirjoituksen jälkeen seuraavana päivänä ja linkki ei vie enää oikeaan paikkaan. Meidän puu on siis natural home sarjaa ja puu numero 3. Maksanut noin yhdeksänkymppiä zooplus.com puolella.

18 kommenttia:

 1. Taitaa se ainokainen aina olla vähän hemmoteltu ;-)
  Kivan näköinen kiipeilypuu. Aina noissa on vähän tuo vika, etteivät oikein kestä isoja kissoja. Meilläkin on taas uusi hakusessa, kun vanha on revitty tuhannen päreiksi ja joutaa parvekkeelle (jos ilmat joskus lämpiäisivät, että siellä tarkenisi olla)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni hemmottelu on vaan hyvästä, ihmisillä ja eläimillä ;)

   Poista
 2. Ihana Maagi-kakara. On kyllä niin upean näköinen ja riiviömäinen. Eirityisesti pidän tämän postauksen toisesta kuvasta, jossa Maagi makaa tavaroidensa keskellä :)

  Meilläkin odotellaan pikku-Cocoa kotiin kuukauden kuluttua. Lahjontalelut on jo ostettu!

  Ps. Bertan ja Cocon blogi avautui pääsisen alla täällä: http://kissakermakupilla.blogspot.fi/ - tule moikkaamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kutsusta, tullaan vierailulle. Teillä on jännät ajat siellä, ihmisillä nyt ja Bertalla myöhemmin :D

   Poista
 3. Ihana kakara♥

  Pitäähän toista vähän extra hemmotella!

  VastaaPoista
 4. Siis eihän tuota ihanaa Maagia voi katsoa nauramatta tai ainakin hymyilemättä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voikaan, piristää livenäkin aika paljon :)

   Poista
 5. Suht humoristinen naama pikkuisella :-)

  VastaaPoista
 6. Voihan riiviö ♥

  Tuollaisia kiipeilypuita olen jossain ihaillut, mutta epäilen josko sellainen täällä säilyisi (6,2 kg...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamos on aika samoissa lukemissa, siinä tasan kuusi kiloa, ja muuten puu on tukeva mutta ylin pesä välillä heiluu. Uskoisin että kestää jos ei käyttäjä saa aivan älyttömiä hepuleita. Meillä tuo on tosiaan vähän kulmassa niin että seinätkin antavat tukea. En usko että tuo muutamaa vuotta kauempaa kestää, mutta ei hintakaan ollut mikään suuren suuri....

   Poista
 7. Pitäisköhän tuota riiviötä tulla taas joku päivä katsomaan. Voisin tuoda teitin lahjakortin samalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä enemmän huiskan heiluttajia sen parempi ;D Perjantaina mennään rokotuksille ja lauantaina meille tulee koko päiväksi vieraita, mutta sunnuntai tai tiistai kävisi.

   Poista
 8. Heh, pienestä pitäen opitaan jo mulle kaikki-mentaliteetti. Mahdollisella kaverilla voi olla kovat ajat pitää puolensa lelukilvoittelussa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on nää nykyajan nuoret vähän sellaisia :D

   Poista
 9. Maagihan on siis jo ihan oikea kissa. Asenne kohdillaan ja ilmeet myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, alkaa jo näkyä millainen kissa siitä tulee isona :)

   Poista