perjantai 5. huhtikuuta 2013

Kesä ja hiljaisuus, where art thou?

Koska kunnon kevät ja kesä eivät näytä tulevan sitten millään, päätettiin viettää kesää silti ja otettiin riippumatto esiin. Kissojen riippumatto. Matto oli tarkoitettu lähinnä Maagille, mutta ovat siinä viihtyneet jo Aamos, Aada ja emokissakin. Tosin vain Maagi ja Nanna samanaikaisesti. (Kiitos muuten Elina riippumatosta.)
Viikonloppuna voisikin katsella kun kissat keinuvat riippumatossa ja tehdä parit mojitot (ihmisille siis), voi sitten melkein kuvitella olevansa jossain lämpimässä... Tämän viikon jälkeen kyllä jonkinlainen loma kelpaisikin, Nanna on huutanut viikon ajan joka yö välillä 1-7. Huuto ei ole kiimamaista karjuntaa, joten ei Nanna välttämättä juokse läpi niistä pillereistään, mutta voihan se jotenkin lääkkeisiin liittyä. Kuumetta ei ole, ruokahalu on hyvä ja eläinlääkärimme kanssa asiasta puhelimessa tänään juteltu, joten yökarjumista lukuunottamatta Nanna voi hyvin. Ja ihmiset vähän paremmin ehkä niiden mojitojen ja ekstrapäiväunien jälkeen.

10 kommenttia:

 1. Kesää täälläkin kaivataan, mutta paremman puutteessa tämä kevätkin jo kelpaa. Hieno riippumatto, muuten! Tuommoinen olisi kiva meilläkin.Juu, ja pari mojitoa tekee ihan hyvää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulisipa vielä sellainen kunnon kevät, nyt meillä ei edes uskalla narsisseja jättää yöksi ulos pakkasten takia... Tuo riippumatto on tarkoitettu kait lähinnä kissanäyttelyhäkkiin, meillä se ei siellä ollut suuri menestys, mutta näin tuolinjalkoihin laitettuna se on kelvannut yllättäen tosi hyvin :D

   Poista
 2. Ihanat riippukeinujat! <3 Suosittelen kyllä drinkkejä ja päiväunia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on nyt meidän tän viikonlopun suunnitelma :D Kissanpennun silittelyn lisäksi.

   Poista
 3. "Ei ole mitään, mitä muutama mojito ei korja" ;)

  Toi on erinomainen idea, uskoisin sen olevan meilläkin aika suosittu.

  Ja voihan APUA miten suloinen toi kuva on, missä karvalapsi ja sen äiti köllii yhdessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että meidän ideat saa näin laajan kannatuksen :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, on se ainakin kestävä kun jaksaa näiden hillumiset ;)

   Poista
 5. Pääasia, että Nanna voi muuten hyvin! Ei se karjuminenkaan varmaan voi ikuisesti kestää, joten koettakaa jaksaa niiden mojitojen voimalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ja onneksi voi ihmiset aina paeta toiseen kerrokseen...

   Poista