keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Pennulle puuhaa, ei vieläkään unta ihmisille

Jahas mitä meille kuuluu? No yhtä pervoa luontodokumenttia taas on arki:

Mitenköhän pennun kehitykseen vaikuttaa jatkuvasti heruttava emo...

Nyt kun Nanna taas keskittyy enemmän kiimaamaan kuin leikkimään pennun kanssa on Maagi aikamoinen energiapommi. Me tietenkin heilutaan huiskan kanssa niin paljon kuin ehditään, ja onpa Aamoskin leikkinyt aika koomisen näköistä hippaleikkiä pari kertaa pennun kanssa. Aloitin myös naksuttelun pennun kanssa, Maagi osaa jo koskettaa nenällä kosketuskeppiä sekä lätkiä tassulla sormeani. Tämä viimeinen temppu vaatii vielä hiomista, ainakin kynsien käytön suhteen. Maagi myös tajusi raksulaudan idean äiskäänsä seuraamalla.

Batmanin varjo raksulaudan yllä.

Niin ihanaa kuin pennun touhuamista ja oppimista onkin ollut seurata, suoraan sanottuna alkaa kyllä muuten olla vitsit vähissä. Yli kaksi kuukautta on nyt ensin ekat viikot pidetty pennun ja Nannan personal teho-osastoa, sen jälkeen tuntuu että joka viikko on tullut jokin lisähaaste, tällä hetkellä rasittavimpana tämä karjunta. Ehkä se tästä helpottaa, onneksi työmäärästä on sentään tullut palkinnoksi terve pentu. Nanna säälittää toki myös, vaikka helppoa ei ole ollut ihmisillä, niin kyllä tämä on aikamoista ollut Nannallekin. Mutta joo, ehkä on taas pirteämpiä juttuja ja parempia kuvia ensi kerralla.

12 kommenttia:

 1. Kyllähän tosiasia on, että ihmiselle jää aika paljon tekemistä, jos ei ole pentukavereita pikkuista väsyttämään. Mutta hyvin olette tsempanneet, ja Maagi on ihaaaaaaana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maagi on :) Onneksi ei tuo pennun viihdyttäminen meitä väsytä vaan ihan muut jutut, pennun kanssa leikkiminen on oikeastaan parasta. Huoli Nannasta ja pennusta ja erityisesti Nannan kipujen sivusta seuraaminen onkin sitten ollut hirveintä...

   Poista
 2. Hei, uskon ja ymmärrän, että välillä väsyttää. Koettakaa kestää! Onneksi Maagi on terve ja ihana pentu. Kyllä se siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja on se ihana. Riiviövaihe tosin pahimmillaan ;D

   Poista
 3. No voihan! Nannan lienee tarkoitus vielä jossain vaiheessa lisääntyä vai? Muutenhan sterilisaatio olisi tohon oiva lääke. Onko maagi muuten jäämässä teille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nanna on sijoituskissa joten me emme voi itse päättää sterilisaatiosta, muuten oltaisiin jo eläinlääkärissä... Ekana yönä kun Maagia syötettiin niin päätin että kyllä se meille jää jos hengissä säilyy ja muuten onnistuu ;)

   Poista
 4. Maagi näyttää kuka on talon keskipiste ja ottaa siitä kaiken irti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin, pieni ei kyllä yhtään arkaile, käy suoraan aamoksen päälle makaamaan :D

   Poista
 5. Voimaa ja kärsivällisyyttä toivttelen! Maagi on kumminkin hieno palkinto :-)

  VastaaPoista
 6. Ei tosiaan käy kateeksi! Työtä vuorotta ja vähällä unella. Tsemppiä teille! Maagi on ihan uskomattoman ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se, mutta kiva että muutkin huomaavat :)

   Poista