sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Riiviö 9-viikkoa


Kukkuu, olen Maagi ja täytän tänään 9 viikkoa. Osaan tehdä jo kaikkea mitä isot kissatkin, mutta jos jään sekunniksikin ilman kissa- tai ihmisseuraa huudan kuin syötävä. Lisäksi en osaa oikein vielä varoa mitään tai ketään, enkä olla silloin tällöin purematta ja raapimatta ihmisiä tai kavereita :P Kynsienleikkuuseen tai silmienputsaukseen en erityisemmin osaa rauhoittua, mutta kyllä ne hommat silti hoituu kun pikkuhiljaa ja rauhassa tehdään. Ja ihminen ei ole siitä huolissaan, koska on kuulemma äiskä ja mummo olleet samanlaisia pieninä.


Ja tätä mieltä olen siitä että eilen ja tänään musta räpsittiin aivan älyttömästi kuvia.


Ja tässä on mun äiti, joka alkaa saada tarpeekseen mun viihdyttämisestä, en tiedä huomaako sen jo naamankin ilmeestä...

Ihmiset sitten yrittää viihdyttää, eniten tykkään tämmösestä kepistä, jonka perässä pitää juosta (kävelykin kuulemma riittäisi) ja koskea nenulla ja sitten saa namia. Namiautomaattikeppi siis.

Ja tässä kokokroppa kuva, josta näkee miten komea musta on tullut. Viikonloppuna meillä kävi yksi yövieras ja kaksi päivävierasta, joiden kaikkien annoin ihailla itseäni ja silitellä silkkiturkkiani ja yhtään en aristellut. Varpaita saatoin purra, mutta en enää niin paljon kuin ennen.

Tässä on vielä bonuksena yksi kuva sellaisesta tädistä joka välillä suhisee mulle, välillä taas ei. En anna sen häiritä ollenkaan, koska tuntuu että tää täti enemmänkin puhisee kuin puree. Ja ei sillä muutenkaan kaikki kuulat taida olla messissä, kun siitä parasta viihdettä on jahdata tuota dvd-soittimen näytönsäästäjä kuvaa, jossa dvd teksti liikkuu:


Veikkaan että kyllä toi tätikin jossain vaiheessa lämpenee, kun suostuu syömäänkin jo mun vieressä:


Ja let's face it, kuka mua nyt ikuisesti voiskaan vastustaa, kun olen tällainen hurmuri:


(kyllä, hurmurin silmät rähmii, mutta putsailu kotona näyttäisi riittävän.)
Kaikki kuvat, toiseksi viimeistä lukuunottamatta, Elisan eli vieraamme ottamia.

12 kommenttia:

 1. Voi mikä kynäniska sää oot tuolla ruokakupilla aikuisiin verrattuna, hihi! Mutta hyvä tulee, ei voi mitään... oot niin loputtoman nätti ja hassu ja eläväinen. Ja kohta myös nuori aikuinen, vautsi!

  VastaaPoista
 2. Kyllä on tosiaan nopeasti mennyt aika...

  VastaaPoista
 3. Hei, onnea Maagille! Miten on, joko tuleva koti on tiedossa, vai jääkö riiviö teille? Voi voi, jos meillekin vielä yhden itämaisen saisi, mutta isäntä sanoo jyrkän EI ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ei tällaista hurmuria helpolla pois päästetä, niin että taitaapi jäädä:)

   Poista
 4. Maagi on todellakin oikea hurmuri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se, jännä nähdä millainen hurmuri siitä vielä isona tulee ;)

   Poista
 5. Olet kyllä elegantti huumorimies - mustassa on vaikea epäonnistua ;) Äiti-Nannan silmät ovat suorastaan upeat, toivottavasti onnekkaana otuksena perit ne ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, musta sopii joka tilanteeseen :) Pikkuhiljaa on silmien väri muuttunut, toivomme parasta.

   Poista
 6. Batman <3 Aina vaan komistuu. Ei ihme, jos käy vieraita pureskeltavina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä tuntunut meidän vieraita haitanneen tämä pieni pureskelu, söpö kun on niin saa aika paljon anteeksi :D

   Poista
 7. Voi suo Pikkurimpulaa ♥ Ihana muuten toi ateriakuva, meillä ei ikinä onnistu syömiset samassa jonossa vaan Börjen ruuat pitää nostaa catmaxin ylähyllylle, Mimmi jaksaa odottaa että ruokakippo kannetaan ruokailupaikalle ja kaksi muuta vetelee kuoleman nälissään osansa tiskipöydällä. eri nurkissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, samaa on ilmassa ollut välillä täälläkin, mutta ihan näin tutustumisvaiheessa yritän syöttää aina samassa ryhmässä...

   Poista