sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Auringon säteitä

Lopputalvesta syntynyt Maagi arvostaa ihmistensä lailla tätä uutta sään muutosta. Vaikka sää on ollut kovin vaihtelevaista, on sitä aurinkoakin täällä päin riittänyt. Aurinkoa bongataan milloin minkäkin ikkunan edestä. Tässä lempipaikka, maatuskan vieressä:

Myös portaikko on hyvä auringonottopaikka. Sekä painipaikka:Ulos ei olla vielä Maagin kanssa menty, Aamoksen ja Aadankin ulkoilutus vie sen verran aikaa hyvin kiireisestä kesän alusta. Ehkä tässä joku kiva kaunis ja rauhallinen päivä otamme kuitenkin myös itämaiset ihanuutemme valjastelemaan. Emon vanhat valjaatkin alkavat olla sopivan kokoiset. Pienenä uteliaana pentuna on varmasti helpompi totuttaa Maagikin valjaisiin ja ulkoilmaan. Joulukuussa syntyneen Nannan kanssa päästiin aikoinaan säiden takia valjastelemaan aika vanhana, ja sen aikaiset lukijat varmaan muistavatkin että totutus ei käynyt aivan vaivatta (eikä karjumatta). Saa nähdä mitä poika ulkoilmasta tykkää.

Kiitoksia muuten kovasti blogitunnustuksista joita olemme viime päivinä saaneet.
Söpöiltä kynsilaukkaajailta saimme tällaisen,

Ja hurrrmaavilta Unnalta sekä Elinalta ja kissakolmikolta Hurrrmaava kissablogi plakaatin:


Kiitoksia vielä kaikille ja koska suurin osa lukemistamme blogeista lienee nämä jo saaneet, emme laita näitä eteenpäin, toivotamme vain kaikille hurrrmaavaa sunnuntaita!

6 kommenttia:

 1. Kissat hakeutuvat aina aurinkoon, ne osaavat nauttia elämästä! Saas nähdä, miten Maagin valjastelu alkaa sujumaan. Meillä eivät muut kuin Manu halua vieläkään mennä ulos. Aurinkoisia päiviä sinne jatkossakin (vaikka nyt vähän sataakin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään kokeiltiin Maagin kanssa ja ei ihan niin hyvin kuin Manulla suju, vielä ainakaan :D

   Poista
 2. Olkaa hyvät vaan! Odotan innolla tarinaa Maagin ulkoiluista! :)

  VastaaPoista
 3. Siis oho. Onpa Maagi kasvanut isoksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On vielä alle kaksi kiloa... Mutta varsinkin pituutta jo löytyy :)

   Poista