maanantai 27. toukokuuta 2013

Iso Maagi ja vielä isompi maailma

Ensin todistusaineistoa Aamoksen puolesta:

Ai mää pelkään ulkoilla vai?

No en todellakaan, pelkkiä valheita taas!

Näin relasti mä hengailen ulkona, nih.

Ja kun iso kaverikin ottaa näin relasti, ja lämpötilakin oli yli +20, pitihän ne itämaisetkin ottaa ulos. Maagin ensimmäinen ulkoilu sujui paljon hiljaisemmin ja vähemmällä draamalla kuin emon kanssa aikanaan, mutta lähinnä hengattiin nyt ensimmäisellä kerralla portailla ja haisteltiin ulkomaailmaa.

Urhea kaksikko puettuna ja valmiina lähtöön. (Nannan omat valjaat ovat jossain piilossa, eli sen takia Nannalla on lainassa Aamoksen jättivaljaat...)


Jaa tällaista.

(Huomaa kyllä että meidän kissat saavat tehdä mitä haluavat, kun ei ne edes suihkupulloja pelkää. :D)

Nannaa ei paljon pentunsa kiinnostanut, lähti vaan menemään pihakierrokselle. Oikeastaan ihan hyvä että Nanna näytti Maagille mallia miten rohkeasti ulkoillaan.

Ja toki välillä pitää pysähtyä haistelemaan ruusuja, vai miten se nyt meni.

Ei siis mikään huono reissu, vielä vähän jänskätti, mutta sitäkin enemmän taisi valjaat ärsyttää. Kunhan Maagi tottuu valjaisiin, taitaa mennä vähän vauhdikkaammin. On varmasti ihan hyvä idea totuttaa valjaisiin sisälläkin, mutta minusta on kiva että kissat yhdistävät ulkoilun ja valjaat, joten yleensä meillä puetaan valjaat ja sitten mennään vaan ulos. 

Pieni yllätys tuli valjaita pukiessa, Maagille meni juuri ja juuri xs-kokoiset vänttisten valjaat joita Nanna käytti yli puolivuotiaaksi. Vatsan kohdalla ei siis ollut mitään ongelmaa, lähinnä pituus oli se ongelma. Kyllähän noita siis varmaan alkukesän voi käyttää, mutta saa nähdä miten käy kohta. Hauska nähdä minkä kokoinen Maagista isona tulee, onhan se toki kolli, eli ihan normaalia että on jo isompi kuin Nanna saman ikäisenä, mutta ei Nannakaan mikään pieni itis ole. Muihin näkemiini itämaisnaaraisiin verratessa Nanna tuntuu aika isoltakin. (Ja taas siis pituudeltaan, ei vatsan kohdalta ;)) 

Nyt kun on kaikki kissat päässeet ulkoilun makuun, saa nähdä millainen huutokonsertto tulevaisuudessa odottaa...

12 kommenttia:

 1. Reipasta toimintaa! Myös Aamokselta ♥

  VastaaPoista
 2. Juku ootte kyllä rohkeita. Mulle maailma on liian iso! Koti just sopivan kokoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamoksellekin oli ensimmäiset kaksi kesää, kolmantena kesänä maailma näyttää avautuneen ihan uudella tavalla :D Paitsi jos tulee vieraita ihmisiä liian lähelle, sitten koti on parempi taas...

   Poista
 3. Hyvä Aamos! Hyvä Maagi ja Nanna! Hurraa omistajat!! Pian ette muuta ehdi kuin päivystää kissojen kanssa pihalla :D

  VastaaPoista
 4. Rohkeita valjasulkoilijoita, Aamoskin! ;)

  VastaaPoista
 5. Hienosti sujui ulkoilu kaikilta! Maagilla tulee varmaan jatkossa vauhtia riittämään, ulkosallakin :)

  VastaaPoista
 6. Hommahan sujuu :) Bättis on överi söpö näky punaisissa valjaissaan! Hyvä, että Nanna-mamma näytti pihakierrokselle mallia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei mene ihan täydellisesti, mutta tarpeeksi hyvin :)

   Poista