tiistai 7. toukokuuta 2013

Karvapalvelu A-tiimi ja pyykkipalvelu

Ettei vaikuta siltä että meillä vain pentu riehuisi, tässä todistusaineistoa eiliseltä:

Luulitko että pyykki kuivaa ilman asianmukaista ja tarpeeksi karvaista vartijaa tai vahtia? Ai luulit vai?? Huomaa Aamoksen halveksuva ilme moista tietämättömyyttä kohtaan.

Täysi pyykinkuivausteline on toki myös oivallinen (ja AIVAN tarpeeksi tukeva) paikka saada pienet iltahepulit.

Välillä täytyy asetella pyykitkin uudestaan ihmisten jäljiltä... Ei ne mittään osaa ilman kissa-apua!

Ei voi oikein sanoin kuvailla sitä iloa mitä ihmiset tässä taloudessa tuntevat, kun vihdoin voi alkaa taas kuivata pyykkiä ulkosalla... Ja juu, kyllä me Aamosta tuosta säännöllisesti nostellaan alas, mutta aika vauhdilla siihen hypätään taas. No saapahan Aamos vähän sitä treeniä mistä edellisessä postauksessa oli puhe...

Ja vielä Nanna ja Maagi raportti tähän loppuun: Nannan haava on parantunut mukavasti. Koska haava oli tosiaan sellainen melkein viisi senttiä, eli aika iso sterilisaatiohaavaksi, pidimme pukua päällä noin viikon, mutta nyt on sekin turha kun haava on kunnolla kiinni ja Nannan nuoleminen ei sitä haittaa. Nanna on löytänyt äititunteet entistä vahvempana kuin ei ole kiimaputki häiritsemässä, ja vetää aikamoista rallia Maagin kanssa. Ja ihana sitä Nannan riehumista ja reipasta leikkimistä onkin pitkästä aikaa katsoa, vaikka matot ja verhot eivät taida olla enää entisensä kun kaksi itämaista näyttää miten se ralli kuuluu vetää (yhden maatiaisneidon avustuksella).


Ei me mittään riehuta kun näin söpöjä ollaan vain...

Maagi täytti sunnuntaina 11-viikkoa ja painaa jo lähes 1,5 kiloa. Matolääkettä on nautittu jo kolme kertaa, ensimmäinen rokotus hankittu ja toista mennään ensi viikon alussa hakemaan. Kaikin puolin hieno ja terve nuorimies on täällä siis kasvamassa.

6 kommenttia:

 1. Voi Aamos, olet ihan hassu! Eikä nuo söpöläiset oikeesti voi riehua, ei!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikuiseksi kissaksi Aamos on harvinaisen hassu hetkittäin :D

   Poista
 2. Ties mistä on Maagi mallinsa ottanut äidin ollessa "varattuna muualla"?! Söpöjä kaikki! Myös Aada.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maagilla on ollut täällä sellaiset roolimallit että oksat pois...

   Poista
 3. Aika tukeva pyykkiteline, kun kestää kissankin :) Meillä on harrastettu tuota samaa, mutta teline kaatuu aina. Ryskis! Hyvä, että Nannan haava on parantunut. Ei sitten uusia pikku-Nannoja enää... nyyh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se aina kestä... Yllättävän hyvin joka tapauksessa.

   Poista