maanantai 20. toukokuuta 2013

Viikonlopun ohjelma

Kuten varmaan monella muullakin suomalaisella, myös meillä riitti ohjelmaa viime viikonloppuna. Itse en niin jääkiekosta välitä, mutta ainakin kahta taloudessamme se kyllä kiinnosti, toista ihmistä ja pientä mustaa:Jääkiekon lisäksi viikonloppuun mahtui onneksi muutakin. Lähistöllä oli mm. pihamarkkinat. Ja vaikka meidän kissojen rohkeaa ulkoilualoitusta tuossa äskeisessä postauksessa mainostinkin, ei me ihan näin rohkeita olla kuin kuvassa oleva Aadan kaksoisolento:

Bongaa kuvasta söpöin (ja karvaisin) markkinavieras.

Aadan näköinen maatiaiskissa oli tosiaan valjaissa, ja matkusti hyvinkin rentona ihmisensä olkapäällä naapuruston markkinahumussa.


Me taidetaan pysyä vielä kauan aikaa ihan tässä sisäpihaulkoilussa... Sielläkin riittää nimittäin ihmeteltävää. Mutta toki mukavaa että muut kissat esittelevät kissakauneutta vähän vilkkaimmillakin paikoilla.

12 kommenttia:

 1. Taitaa olla Aada sitä mieltä, että: "Oma maa mansikka, muu maa mustikka!" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin :D Ja ihan saa toki ollakin. Aada on silti meidän kissoista se seikkailunhaluisin, ainoa joka silloin tällöin kurkistaa ulos portista :D

   Poista
 2. Huhhui, mikä uskalikko siellä onkaan bongattu! Tämä markkinavieras lienee myös markkinoiden reippain, sillä vaikea on ainakaan kenenkään ihmisen yltää samaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti :D Täällä päin on myös kaksi kissaa jotka kipittävät valjaissa jalkakäytäviä menemään ilman mitään pälyilyä. Meillä ulkoilutetaan jatkossakin kyllä varmaan vaan yhtä kissaa kerrallaan ja rauhaisilla paikoilla, mutta hauskaa on näitä rohkelikkojakin bongailla.

   Poista
 3. Maagi osoittaa taas olevansa todella tyypillinen kasvava kissanalku, toivottavasti ei ihmiseltä menneet pelin pysäyttävimmät hetket ihan kokonaan ohi toisen innokkaan urheilufanin ansiosta ;)

  Meillä käännettiin lauantaina viisukanavalle, päivä on tärkeä sikäli että ensimmäinen itämaisemme muutti meille juurikin Euroviisujen finaalipäivänä. Ei vaan tuo hörökorva tunnu ymmärtävän, miksi kaikki sitä aina nostalgianikävässään kyseisenä päivänä halailevat :D

  Ihana markkinavieras!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihanasti voi juhlia itämaisajan vuosipäivää :D Minua ei ainakaan Maagin telkkarin edessä haitannut yhtään, oli paljon mielenkiintoisempaa ;)

   Poista
 4. Blogissamme on teille tunnustus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me kans tykätään teistä: http://unnatuutikki.blogspot.fi/2013/05/hurrrmaava-blogi.html

   Poista
  2. Jee, kylläpä nyt on tykätty olo :)

   Poista
 5. Hih, meiltäkin olisi tulossa tunnustusta! ;)

  VastaaPoista