tiistai 4. kesäkuuta 2013

Korvaeläin kainalossa

Jokaikinen ihminen jonka kotoa löytyy itämainen kissa saa jossain vaiheessa kuulla päivittelyä yhdestä asiasta. Tai oikeastaan kahdesta. Nimittäin niistä korvista. Että onpas niillä isot korvat, hui kauhea. On näistä vähän isommista korvista ihmisille yksi hyöty. Kissojen aikomuksia ja fiiliksiähän voi päätellä korvien asennosta tosi hyvin, ja itämainen ei kyllä onnistu peittelemään tunteitaan, kun ne korvien asennosta lukee sekä muut kissat että ihmiset nanosekunnissa.

Tässä Maagi, elopaino jo kaksi kiloa ja jos ruokakupilla käyttäytymisestä voi jotain päätellä, tavoitteena näyttäisi olevan sen tuplaaminen mahdollisimman pian, esittelee sen korvien tärkeimmän roolin:

Rauhallista unta.

Jääkaapin oven avaus toisella puolen huonetta: korva alkaa liikkua kesken unen...

Kun Maagi oli pienempi, se meni nukkumaan usein ihan rinnan päälle, mahdollisimman lähelle kasvoja. Nyt isompana Maagista on tullut äitinsä kaltainen kainalokissa. Yksi kissahan meillä tulee kyllä vieläkin rinnan päälle, oli koko mikä tahansa...

8 kommenttia:

 1. Mikä onkaan parempaa kuin pari kattia kainalossa ja kolmas rinnalla :) Silitykset vaan Maagille täältä meiltä! Pyöräilimme eilen teillä päin ja tähyilin, näkyisikö kolmen koplaa ulkona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä :) Meidän ulkoilijat löytyvät valitettavasti vaan ihan sisäpuolelta pihaa, ei nyt mitään älyrohkeita olla ja kadulle asti mennä :D

   Poista
 2. Selkeää viestintää :) "Ahaa, avasit oven. Mitä mä saan?"

  VastaaPoista
 3. Heh, ruoka-asioissa ei meillä kyllä piiloviestitellä... Harvinaisen selkeää palautetta tulee :D

  VastaaPoista
 4. Tuo korvataivastelu on tuttua, omani kun on American curlin ja maatiaisen risteytys ja emän geeneistä tullut sitten kippurat korvat. Niitä taivastellaan ja hämmästellään. Jossain kissakirjassa sanottiin että curlien korvat on luonnottomat kun ne ei voi korvia liikuttaa ja ilmaista itseään (tais olla amerikkalaisen kirjoittama). Kyllä kippuruudesta huolimatta hyvin liikkuu, vaikka ei aivan luimuun mene ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ihaniahan ne on kaikki, sekä pienempi että isompikorvaiset :)

   Poista
 5. Mitä rotua Maagi ja hänen emonsa ovat? Olen kovasti aina halunnut tuollaisen kissan, mutta en vaan tiiä sen rotua. :)e

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maagi ja Nanna ovat kummatkin itämaisia, Nanna on itämainen pitkäkarva ja Maagi on itämainen lyhytkarva. Mitään muuta eroa ei siis ole kuin karvanpituus. Suosittelen kyllä itistä, ovat hyvin ihmisrakkaita ja kivoja seurakissoja :)

   Poista