perjantai 7. kesäkuuta 2013

Neljän koplan idylliset ja vähemmän idylliset kaverikuvat

Nyt kun kaikki kissat ovat olleet jo "yhdessä", eli ilman ovia tai verkkoja, jonkun aikaa, voikin tarkastella miten on neljän kissan yhteiselo lähtenyt käyntiin.

Vaikka vähän pelotti että miten emo ja pentu tulevat toimeen kun pentu kasvaa, ainakin toistaiseksi Nannaa ei ole kakaran kotiin jääminen ottanut päähän. Eli nämä kaksi tulevat toimeen paremmin kuin hyvin, ja on kiva että Nannallakin on nyt oma itämaiskaveri:

 Myös talouden kaikkein pienin ja kaikkein läs.. anteeksi pehmein, ovat ihan kivoissa väleissä:

Tämä kolmikko siis viettää mielellään keskenään aikaa (varsinkin jos pienin ei ihan jatkuvasti pure isompia hännästä):

Sitten se neljäs eli Aada tulee kyllä toimeen Aamoksen kanssa, mutta viettää TODELLAKIN mieluiten aikansa pihan rikkaruohoautomaattina, kuin hengaa noiden riehuvien itämaisten kanssa (ja jonkunhan ne duunitkin on tehtävä, t: työnsankari ja satunnainen riehuja itsekin eli Aada):

Mutta kyllä Aada sisälläkin elämästä nauttii, mieluiten vaan itämaishajuraon kanssa. Uteliaille tiedoksi, kyseinen hajurako on noin yhden Aamoksen mittainen, ei enempää tai vähempää:


Tiivistäen voisi sanoa että Aamos yllätti erittäin positiivisesti ja on meidän valkoinen kaikkien kaveri jättikissamme, Aadan käytös taas näytti sen että eiköhän tässä ollut tarpeeksi uusia kissoja Aadan loppuelämän ajaksi... Ei niin että meille enempää mahtuisikaan, mutta vaikka millaiseen kartanoon tästä joku päivä muutettaisiin, ei viitsitä kyllä Aadaa enää kiusata enemmillä kavereilla, sen verran kauan kesti totuttaminen tällä kertaa. Ja vähän kesken se on vieläkin, mutta onhan tässä koko kesä aikaa hioa porukkaa yhteen.

Ja tähän loppuun vielä kuva joka todistaa että vaikka kaverin käpälä on samaa kokoa toisen pään kanssa, ei se kaveruutta estä. Tai paineja.

Ei se Maagi enää kovin pieni oikeasti ole, Aamoksella vaan on sellainen pienentävä vaikutus...

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Juuri sellainen se muuten on :D On naureskeltu useamman kerran että mitä me oikein tehtäisiin ilman Aamosta, täällä tapeltaisiin vaan ja kukaan ei pesisi ketään :) Tosin taitavat nuo kastraattikollit aika usein olla tuollaisia Aamoksen kaltaisia diplomaatteja, tytöt on sitten vähän topakampia ;) Tai siltä ainakin tuntuu näin muutaman kissan kokemuksella.

   Poista
 2. Ihana Aamos! Lempeä valkoinen jätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, jokaisen itämaisen kaveri :D

   Poista
 3. Nannalta kätevä veto, että voi itse tehdä kaverin itselleen!

  On kyllä hieno kattilauma. Ja hyvin teillä menee nyt, mistä isot onnittelut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muuten onkin, harmi ettei ihmisiltä ihan noin nopeasti onnistu... Kiitos onnitteluista, ollaan kyllä aika iloisia ja helpottuneita.

   Poista
 4. Voi työnsankaria <3 Hyvä, että yhden Aamoksen mittainen turvavalli riittää. Neljän kissan kanssa lienee jo odotettavissa, etteivät kaikki voi olla parhaita kavereita, mutta mukava nähdä, että teillä sujuu noinkin hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ahkera :) Kunhan kaikki tosiaan voivat olla stressaamatta yhdessä, se on tavoite.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos, kuvattavat on ihania niin ei kai sitä muunlaisia voi tullakaan :)

   Poista
 6. Oi suloisuudet! Kissojen välinen kemia on jännä juttu, meilläkin pentuina nukuttiin kaulakkain, nyt välillä pörhistellään ja mourutaan, ei sentään vielä onneksi tapeltu. Ja vielä kun koirat ja kissat keskenäänkin vähän "kisailevat", täytyy sanoa, ettei meillekään enää mahdu uusia jäseniä, kun nämä sentään melko hyvin tulevat toimeen keskenään. Koputan puuta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se elämä kyllä helpompaa kun kaikki pikku laumassa tulevat hyvin toimeen...

   Poista
 7. Vastaukset
  1. On ne, varsinkin kun nukkuvat söpösti eivätkä riehu ja tappele :D

   Poista