sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Pikkasen pulskien aikuisten ja vireän teinin kesäterkut

Hui, pitää varmaan taas päivittää blogia ettei juhannuskuulumiset jää pyörimään koko heinäkuulle. Viime viikot kissat ovat olleet toisen ihmisen hellässä huomassa, kun olen itse juossut ympäri Suomea ja vähän Eurooppaakiin. Vihdoin olen kuitenkin taas kotona. Poissaollessani on erityisesti Aamos kasvattanut vatsanmittaansa, joten selvästi ovat kissat käyttäneet hyväkseen toisen ihmisen hölläkätisempää ruoan annostelua. Aamokselle, Aadalle ja Nannalle ei siis mitään erityisempää kuulu, painoa on tullut lisää, mutta terveenä on pysytty. Maagissahan on eniten muutoksia tapahtunut kun toinen kasvaa kohisten, joten jospa kerrotaan tarkemmin meidän ei enää pentu -kissasta.

Maagista on tullut oikea teinikissa, pituutta on jo saman verran tai enemmän kuin Aadalla, mutta painoa korkeintaan kolme kiloa. Ja energiaa yhtä paljon kuin kaikissa muissa yhteensä. Riiviö jahtaa vieläkin välillä ihmisten varpaita peiton alta, ja ovela pirulainen kehrää samalla, niin että ihmiset eivät saa ei komentoa aina tarpeeksi voimakkaana tulemaan, kun toinen on niin älysöpö. Jonkin verran tapakasvatusta siis vielä jäljellä...

Ai mää vai? Puren varpaita vai? Kiltisti oon kainalossa 90 prossaa ajasta...


Meillä on niin vähän karvoja vaatteissa että myös Maagi on kantanut kortensa kekoon, istumalla pyykkikopassa aina kun Aamos ei vietä siinä aikaa.

Mitä nyt riehumiselta ehtii.

Meidän pieni musta kotipantteri, ei sen komeutta aina kuviin saa, mutta aika komialta näyttää kun Maagi malttaa pysyä paikallaan ja auringossa musta karva vaan kiiltää. Silloin tuntuu että meillä on täällä kissa suoraan faaraoiden Egyptistä.

11 kommenttia:

 1. Näin kesäaikaan on niin paljon puuhaa, ettei muista aina blogia päivitellä. Noh, kiva, että ehdit :) Kyllä Maagi on niin komea, että oksat pois! Ihanaa kesän jatkoa teidän koko laumalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinne, kesä on kyllä ihan hyvä syy olla kiireinen, talven kylmyydessä on sitten taas enemmän aikaa :D

   Poista
 2. Vähän sama juttu täällä. Toistaalta on välillä haastavaa ehtiä laatia uusia blogipostauksia työn ohellakin...

  Maagi on kyllä tosi komia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onhan se :) Kummasti työ ja muu elämä haittaa välillä näitä harrastuksia ;)

   Poista
 3. Eksyin blogiisi aivan sattumalta, kun googletin pähkinähiekasta tietoa. Ihanat kisat teillä! Onko Aamos mahdollisesti turkkilainen angora? Meillä kotona vajaan vuoden ikäinen turkkilainen. Tapasi kirjoittaa on niin hauska, että taidan eksyä toistekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja tervetuloa :) Aamos on löytökissa, joten ei ole turkkilaista angoraa, söpö rotu kyllä, olen usein sitä kissanäyttelyssä ihaillut jos on sattunut sen rotuisia paikalle, taitaa olla aika harvinainen vielä suomessa. Ja ne angorat mitä olen nähhnyt ovat kyllä myös selvästi Aamosta sirompia. Aamos on aika, kröhöm, jätti niihin verrattuna. Siis muualtakin kuin vatsasta :D

   Meillä oli muuten kokeilussa pähkinät taas vähän aikaa sitten, mutta ei suostuneet kissat niitä erityisemmin käyttämään... Niistä voisin kyllä jossain vaiheessa postata taas.

   Poista
 4. Niin kissat ei kisat (pahuksen ennustava)! Kissojen lisäksi meillä taitaa olla yhteinen maku tapeteissa :D

  VastaaPoista
 5. Komea Maagi! Löysinpä kivan blogin. Itsellä nuori itämainen lyhytkarvapoju myöskin(lähettää terkkuja, tässä sylissä hyrisee) ja tarkoitus olisi toinen itis tai simsku ottaa tässä lähiaikoina. Olishan se pitäny arvata, että ei sitä yhdellä "pärjää", kun heti pukkas niin hirveen kissakuumeen päälle ku haaveilee kahden kissan tulevista rallikisoista ja tietystihän itis seuraa tarvitsee, tiedettiinhän se toki.. :) Onneksi avokki suostui toisen ottamiseen, oikeen itse ehdotti eka mukamas marsua tai jotain kaveriksi, mutta kun oikeen sen hälle selostin, miten paras se kissalajitoveri onkaan, nii suostu! Innoissaan ollaan täällä kaveria etsimässä nyt.

  Jään seuraamaan blogiasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista! Varmasti hyvä päätös ottaa kaveri, olisi voinut marsulle käydä huonosti aktiivisen itispojan jaloissa :D Onnea uuden itiksen hankintaan, kyllä se on ihana katsoa näitäkin kaveruksia että varmasti ei kaduta kaverin hommaaminen.

   Poista