torstai 22. elokuuta 2013

Lelutestaajat vauhdissa ja Mustan Maagin fanitapaaminen tarjolla

Vähän aikaa sitten saimme aCat & liCat nimiseltä kissanlelupajalta postia, jossa kysyttiin haluammeko, tai no kissat lähinnä, testata muutamaa lelua. Koska täällä tykätään leikkiä (riehua), ja emme osaa kieltäytyä kotimaisita käsintehdyistä leluista, varsinkaan ilmaisista, ilmoittaudumme innolla testaamaan. Leluista erityisesti kaksi olivat niin hittejä että tässä raporttia. Paketissa oli kolme lelua, rapinatyyny, höyhentyyny ja villasta huovutettu sääskilelu:

Leikeistä uupunut itisherra vartioi unessakin uusia lelujaan. 


Nannan suurin suosikki oli huovutettu sääski. 

Se oli tosin myös erään nuorenherran suosikki...

...Mikä aiheutti jonkin verran "perheneuvotteluja".Aadakin tuli katsomaan että mitä ne taas skitsoaa.


Tällä kertaa äiti voitti erän ja jatkoi leikkiään.

Aamos piti sääskestä, mutta myös höyhentyynystä. Sitä piti tosin pitää tassulla paikallaan ettei joku musta riiviö käy pöllimässä.


Höyhentyynyssä oli lenksu kulmassa, joten se kiinnitettiin lopulta tuohon kiipeilypuuhun. Maagi piti kyllä kans tästäkin lähes yhtä paljon kuin sääskestä.

Aada tykkää enemmän palloista, huiskista tai sellaisista leluista joissa on hirveästi höyheniä, joten nyt ei saatu Aadan leikkikuvia. Pelkällä tyynyllä leikki nelikosta lähinnä vain Maagi ja kaikki kolme, eli Maagi, Nanna ja Aamos, leikkivät sulkatyynyllä sekä sääskellä. Lelutestaajat ovat olleet niin väsyneitä kaikesta tästä työstä, että jokainen on vaatinut tällä viikolla ekstraruokia... 

Jos muuten kiinnostaa nähdä enemmän tuota mustaa lelutestaajaa, siitä voi nähdä ainakin vilauksen Rurokin kissanäyttelyssä Vantaalla tämän viikon sunnuntaina. Toivottavasti poika ei ole tullut äitiinsä, joka viettää näyttelyt pääasiassa pesän alla, ja Mustasta Maagista näkisivät näyttelyvieraat muutakin kuin nenän ja hännänpään. Kokonaista Maagia en siis geenien perusteella uskalla luvata, mutta jos meidän lukijoita eksyy paikalle, tykätään hirveästi jos tulette meitä moikkamaan. Ollaan todennäköisesti aikasesta aamusta väsyneitä ja ei osata sanota mitään älykästä, mutta tulkaa silti :D Jos tulkitsin oikein tuomarijakoa ja värikoodeja (on hyvin mahdollista että en), Maagi on se paikan ainoa kokomusta lyhytkarvainen itis. Kyltti tulossa myös häkin päälle, jos jaksetaan ja ehditään.

ps. Jos joku on menossa näyttelyn loputtua autolla Myyrmäen juna-asemalle (tai Kirkkonummelle asti) ja kyytiin mahtuisi yksi kissa ja kaksi ihmistä, arvostettaisiin suuresti jos mahuttaisiin mukaan. Pliis? Tarjotaan Myyrmäkihallin laimeat messukahvet kiitokseksi! Voi jättää viestiä alle tai sähköpostiin.

8 kommenttia:

 1. Siellä osataan nauttia uusista leluista!

  Suunnitelmissa oli käydä lauantaina, mutta täytyypä katsoa josko sitä sunnuntainakin käväisisi. Olisihan teidän riiviö ♥ mukava nähdä myös livenä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, ehdottomasti sunnuntaina riiviötä katsomaan :D

   Poista
 2. Hyvin tuntuivat uudet lelut kelpaavan :)
  Onnea näyttelyyn!

  VastaaPoista
 3. Hienoja leluja, ja erittäin taidokasta lelujen tassukäsittelyä ja pyöritystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamos ja Maagi on vähän sellaisia pelkkiä potkijoita, mutta Nannalla on kyllä hienoa tassutyöskentelyä :D

   Poista
 4. Hyvät testaajat! Olisikohan tuo huovutettu lelu sellainen, josta meidän vanhuksetkin innostuisivat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ovat omistautuvaa porukkaa :D Meillä tosiaan toinen "vanhempi" eli Aamos kyllä tykkäsi, pesee lelua päivittäine :D. Aada taitaa olla ikuisesti vaan huiskan, pallon ja höyhenien perään, joten sitä taas ei niin napannut...

   Poista