perjantai 27. syyskuuta 2013

Kaverikuva(katastrooffi)

Päätimme osallistua sijaiskodin kissakaverihaasteeseen, koska koneelta löytyy muutama älyhauska (ainakin omasta mielestämme) kuva ihmisestä ja kissasta. Alunperin en meinannut näitä ikinä julkaista, sillä seuraavat kuvat eivät niin sanotusti esittele ihmisen (tai kissojenkaan) parhaita puolia, mutta menkööt. Kuvat on otettu samasta tilanteesta kuin kirjurin pikkuprofiilikuva, ja vaikka kuvat antavat toisin ymmärtää, ei kissoilla nyt noin hirveää ollut kuvia ottaessa. Noin kahdestakymmenestä kuvasta vain sellaiset viisi olivat onnistuneita, muissa ilmeet olivat itse kullakin hyvin mielenkiintoisia. Ja mitä me nyt niitä onnistuneita näyttämään, nämä ovat HUOMATTAVASTI jännempiä. Hippasen olen kuvia rajannut niin etteivät omat oudot ilmeeni vie huomiota siltä tärkeimmältä: kissojen ilmeiltä! Seuraavaksi siis elävän elämän esimerkit siitä miten ei poseerata kaverikuvissa:

Nyt v***u oikeeesti!

Laske mut alas NYT!!! Ja pussaa vaan sanonko mitä!!

Jahas, lähen sitten itse meneen! Parempi kuva näin tulee että kissan kylki peittää sun ihmisnaaman, nih!

Kiinnostaa tää poseeraus yhtä paljon kun naapurin piskin aamupissat...

 Mä muuten tiedän missä sä nukut.

Ja tän vikan keikauksen jälkeen siellä nukkumapaikassa tulee olemaan aika riehakkaat ja kynsikkäät aamu(yö)rallit! Katotaan kuka sit nauraa! Ja kuinka kauan!

Loppuun vielä kissataloutemme miehistä kaverikuva. Ovat tällä kertaa vähän fotogeneettisempiä kuin naispuoliset. Ainakin Aamos, ihminen ei ollut ehkä parhaimmillaan:

Jätkät on nyt nokosilla, ei tartte häiritä!

Hiljainen haaveeni on saada joskus meistä kahdesta ihmisestä ja neljästä kissasta onnistunut yhteispotretti. Saan varmaan haaveilla siitä aika kauan. Ihan sekä ihmisten että kissojen poseeraustaitojen takia.

16 kommenttia:

 1. Aamos päätti näyttää miten poseerataan! Hauskoja kuvia kaikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, me kutsutaankin Aamosta meidän sisustuskissaksi, kun se osaa ottaa aina oikeat poseeraukset :D

   Poista
 2. Aivan fantastisia kuvia :D Pitää vissiin alkaa kaivelemaan kuva-arkistoja minunkin...noin mahtaviin poseerauksiin ei meillä mitenkään ylletä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, siitä vaan myös uusia yhteispotretteja ottamaan, jos ei tarpeeksi koomisia löydy varastosta :D

   Poista
 3. Hauska tuo toiseksi alin! :D

  Ja kyllä yhteispotrettien ottaminen useammasta ihmisestäkin on usein hankalaa; vähintään yhdellä on epäonnistunut ilme tai silmät kiinni! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, tässä vasta haastetta riittäisikin :D

   Poista
 4. No mut näähän on ihan hyviä :-D just sellaisia että näkyy mitä mieltä kissat on, hehe. REHELLISIÄ, sehän se sana oli...

  Sulla on Saara hyvin kauniit piirteet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta kiitoksia, ja nää on kyllä ihan poikkeuksellisen rehellisiä kuvia, yritin niin saada kissoja söpöilemään mutta ei lähtenyt :D

   Poista
 5. Mun eilinen kommentti on kadonnut maailman tuuliin, se on siis uusinnana paikka ;)

  Teillä on kyllä ihmisille aika kova kuri, tälläkin alkoi vähän puntti tutisemaan ;D Ps. Kun lossa epäonnistuu kuvassa se on tosi söpö silti. Miksi sama ei käy ihmiselle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, kissa on nätti vaikka silmät olisi killissä ja naama rutussa :D Ja oikeasti ei ole kova kuri, mutta kulisseja pidetään yllä!

   Poista
  2. Ja hitsi, miten teidän kommentille nyt niin kävi, ei me ainakaan olla poistettu...

   Poista
 6. Äijien kaverikuvahan näyttää ihan VAPAAEHTOISELTA :D Neitikissojen superbitch-ilmeet naurattaa kyllä pitkään. Meiltä varmaan irtoaisi samansävyistä materiaalia, vaikkei ihmistö täällä noin hallittuihin naamanilmeisiin kykene, kun katti tunkee käpälää suuhun ja osoittaa kaikin keinoin vastenmielisyytensä jaettuun photoshoottiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Aamos-äijä tykkää poseerata ja siitä saa hirveän hyviä kuvia :D Tyttökissojen kanssa taas tääläKIN kertaa ihminen poseeraa menemään ja ajattelee että nyt tuli hyvät kuvat ja sitten tietokoneen ruudulla on niin pissed off pussycats että :D

   Poista
 7. Teillä on oikea asenne tylsiä kuvaussessioita kohtaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin, meiltä löytyy aina asennekissat, oikea asenne joka asiaan :D

   Poista