perjantai 20. syyskuuta 2013

Perhesuhteita

Kun Maagi jäi meille, vähän pelotti että miten käy kun pentu ja emo asuvat keskenään, meneekö Nannalla hermot riehuvaan pentuun ja miten se vaikuttaa yleisesti kissojen väleihin. No niiden jättikiimojen ja sterilisaation jälkeen Nanna suhtautui koko ajan vaan kivemmin pentuunsa. Välillä teinin riehunta ottaa päähän ja haetaan aikuista rauhallisuutta Aamoksen kainalosta, mutta hyvin usein meillä on tällaiset päikkärikaverit:

Maagi sydän mamma ja toisin päin kanssa.

Välillä tosin myös Maagi kaipaa miehisempää seuraa ja itispojan löytää puuhailemasta Aamoksen kanssa. Nanna käyttää Aamoksen pesu ja kainalopalveluja, Maagi yleensä riehuu ja puuhailee Aamoksen kanssa. Nykyään myös painii, vaikka Aamos ei ota 3,5 kiloista vastusta vielä kovin tosissaan. Aadan ja Maagin paineista on sen sijaan tullut ihan kunnon matseja, painoeroa kun ei kovin paljoa enää ole.

Monet itämaisten omistajat puhuvat siitä miten itikset selvästi hakeutuvat toistensa seuraan, välillä vähän ignooraten muita perheen kissoja. Meillä kissat kyllä hengailevat kaikki ihan keskenäänkin. Maagille oma äiskä on selvästi suosituin nukkumakaveri, mutta aika sekaisin täällä kyllä nukutaan ja painitaan yhä. Toki välillä on itisjengillä selvästi omat riehuntansa menossa mutta yhtä usein saa todistaa Maagin ja Aadan ralleja ja yhden tai kahden itiksen Aamoksen vieressä nukkumista. Ei ole kaveria karvoihin katsomista ja niin eespäin.

9 kommenttia:

 1. Hienoa, että teillä on sopu säilynyt :) Saa nähdä, miten meillä menee, kun ainakin toinen Mintun tyttäristä jää kotiin pysyvästi. Nyt Minttu ainakin harjoittaa karista ja katoa metodeja, kun pennut liikaa tuppaavat iholle. Tosin meillä ollaankin lähes samaa rotua koko porukka (koska euron ja maatiaisen ero on hiuksen hieno).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään aluksi syntymän jälkeen ollut aina sopuisaa, mutta nyt kun Maagikin on isompi, on selvästi löytynyt paremmat sävelet. Toivottavasti teillä on menee relasti, tyttökissoista kun ei ikinä tiedä, rodusta riippumatta ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. On! Ihan älyttömän söpöjä. Jopa kissoiksi :D

   Poista
 3. Meillä ei enää nukuta tuolla tavalla sylikkäin. Sääli, vaikka katit muuten hyvissä väleissä ovatkin. Kivaa syksyä koko porukalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tämä vaan lisääntyy mitä kylmempi on, samoin sinne!

   Poista
 4. Ihana Maagi, edelleen yhtä ihana ♥

  Ja kiva, että äiti ja poika ovat sopeutuneet hyvin toisiinsa siitä huolimatta, että Maagi on jo paljon isompi. Ihanaa nähdä, että nukkuvat sylikkäin.

  Meillä Bertta ja Coco ovat myös lähentyneet viime aikoina, mutteivät nuku toistensa kainalossa. Toivottavasti vielä joku päivä!

  VastaaPoista