lauantai 19. lokakuuta 2013

Takaisin kotona!

Kissat ovat taas palanneet ilahduttamaan ihmisiään (ja testaamaan uuden lattian kissakestävyyttä...). Vähän oltiin ihmeissään kun tavarat ovat vieläkin vähän eri paikoilla kuin ennen ja kaikkea pikku viimeistelyä on vielä ihmisillä jäljellä. Kaikki ovat kuitenkin tulleet ekoina öinä tiiviisti nukkumaan viereen, eli kissatkin ovat selvästi tyytyväisiä että arki voi taas alkaa.

Ihan hyvin meni kyllä kissoilla tämä pikku lomakin. Aada oli tullut hyvin rohkeaksi ja meni useasti hoitajansa syliin. Nanna ei ollut niin rentona kuin yleensä ja jännitti selvästi vaikka paikka ja hoitaja tuttuja olivatkin. Ehkä kun tällä kertaa omat ihmiset olivat lähes kokoajan muualla, oli tilanne vähän stressaava. Maagi taas oli niin kotonaan, että riehui ehkä hippasen liikaakin :D Kuulemma Aada, Aamos ja Nanna ovat tervetulleita takaisin milloin vaan, Maagin nimi ehkä unohtui listasta vain vahingossa? Koska kuka nyt tällaista hurmuria voisi vastustaa:


Meidän riehuva teinikissa. Maagin mielestä kaikki ovat kavereita ja kaikella saa leikkiä.

Välillä pidettiin myös porukan yhteistorkkuja, ja Maagikin malttoi pysyä paikallaan. 

Vaikka isoin yksittäinen juttu eli hionta ja lattia sekä osa keittiöstäkin on nyt tehtynä, vielä riittää ihmisillä tekemistä, vähän pitäisi laatoittaa ja listoittaa ja sen semmoista, mutta niitä nyt tehdään pikku hiljaa aina se mitä jaksetaan. Toinen isompi juttu parin viikon sisällä onkin vuotuisat halloween juhlamme, joita ollaan ihmisvoimin jo vähän mietitty. Viime vuonna meillä oli tällainen teema, tänä vuonna teemana piti olla hullu sirkus, mutta nyt kun meillä on musta kissa kotona, teemaksi tulikin Saatana saapuu Moskovaan - kirja. Kirjassa on nimittäin pelottava saatanan apuri, musta Begemot-kissa. Tänä vuonna koristeet tosin pitää ideoida oman Begemotimme takia sen verran korkealle ettei niitä järjestellä tai tuhota liikaa yön aikana... Kissoillakin siis riittää vielä jänniä juttuja kun vieraita ihmisiä tupsahtaa taloon, onneksi tosin vasta parin viikon päästä niin saavat rauhassa rentoutua ja vaikka tosiaan testata sitä lattian kestävyttä sen ajan. Ihmisten aika meneekin sitten siivoillessa ja suolakurkkuja ja vodkaa ostellessa, mutta näin pitkän kissattoman ajan takia aika paljon kyllä rapsutellaankin meidän nelikkoa. Ja otetaan niitä yhteistorkkuja.

16 kommenttia:

 1. Maagi :-D vai pisti teini hulinaksi. Onneksi pääsee halloween-teatteriharrastukseen mukaan niin saa purkaa energiaa vähän vaiks pelottavana olemiseen tai jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, teini on välillä vähän liiankin energinen, pitää yrittää taas aktivoida ja leikittää toista vähän enemmän :D

   Poista
 2. Oi ihanuutta, nyt Teillä on ihana koti ja mikä hurmaava kissalauma, voi että ovat suloisia, ja tuo Maagi oli ihan nimensä mukainen, vaikea uskoa että olisi mahdoton:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, ovat kyllä hurmaavia :) Ei Maagi ole mahdoton, hyvin energinen kissapoika vain.

   Poista
 3. Maagi on ihan tyypillisen teinin näköinen pyöreine silmineen: aina oon ollut ihan kiltisti :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maagi saattaa myös alkaa kehrätä samalla kun se hyppää lieden päälle, toru siinä sitten :D

   Poista
 4. Oi ihanaa, Saatana saapuu Moskovaan -kekkerit ovat varmasti jymymenestys :) Itse pukeuduin Begemotiksi penkkareissa, mutta uskon, että Maagi velmuilee tuon roolin aivan luonnonlahjakkaasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno asu! Meillä on kyllä täysi luotto siihen että Maagi käyttäytyy myös tuolloin pirullisesti :D

   Poista
 5. Teinarit ! Tuleekohan niiden riehuntaa ikävä, kun tuosta seestyvät ja alkavat olemaan vakavampihenkisiä aikuisia?

  Innolla jään odottelemaan teidän koristelua tälle vuodelle, kiva traditio teillä kyllä on! Suolakurkku ja vodka, nam ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, sitä vakavampihenkisyyttä kyllä odotetaan vielä näiltä meidän viisivuotiailtakin, mutta jospa vähän seestyisi :D Nam meistäkin mutta ehkä vähän myös muuta pitäisi tarjota :D

   Poista
 6. Kyllä tuommoinen hurmuri kuin Maagi saa vähän enemmän riehuakin kuin joku tavan teini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin, komeet ja kivat saa vähän anteeksikin :)

   Poista
 7. Maagi on todennäköisesti ollut niin ihana ja kiltti ja hurmaava ja kaikkea, että jos menis toisenkin kerran niin sitä ei ehkä päästettäis takaisin kotiin? :)

  VastaaPoista
 8. Tervetuloa kotiin koko lauma! Jos Maagi tulisi minulle hoitoon, en taitaisi päästää sitä lähtemään... nimimerkillä "jos vielä toisen itämaisen saisi" ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kahden itämaisen touhuja on usein aika hauskaa seurata ;)

   Poista