tiistai 8. lokakuuta 2013

Valokeilassa ja remppasaunassa

Blogimme päivittyy tällä hetkellä turkasen huonosti ei suinkaan ihmisen saamattomuuden takia, vaan siksi että kissat ja ihmiset ovat olleet vähän eri osoitteissa. Syynä tähän on uudelleen (heikkoon) kukkaan puhjennut remontti-intomme, joka sai vihdoin tekemään kuvassa näkyvälle lattialle jotakin:

Kuva siis hämää, kissat eivät pääse todistamaan tämänkertaista remonttia. Hiontapöly, maalia lattiassa ja avoimet ikkunat ja ovet + kissat = ongelmia. Niinpä laskimme yksi plus yksi ja totesimme että pieni maaseuturetki tekee hyvää kissoille. Ja veikkaan että tämän vaihtoehdon kissatkin olisivat valinneet. Iso omakotitalo versus eristyksissä kotona yläkerrassa ja pelottavia ääniä... Ei vaikee valinta. Ylemmässä kuvassa näkyy kyllä Nannan suosikkijuttu tässä satunnaisessa rempassa, ekstravalo! Se on erinomaisen lämmin, ja jos Nanna näkee sen asunnossa esillä, sen viereen juostaan yhä :D Kyllä itämainen aina positiivisen (lämpimän) puolen jutuista löytää... Toisin kuin ihmiset, hirveätä oli välillä olla erossa kissoista, vaikka ne hyvässä hoidossa olivatkin. Ehkä jo viikon päästä meillä on kuitenkin lattia, josta ei lähde tikkuja jalkaan, ja kaksi ihmistä ja neljä kissaa taas saman katon alla ja omien kamojensa kanssa, sitä onnea kelpaa odottaa.

10 kommenttia:

 1. Aah....lattiaremontti olisi meilläkin tarpeen :) Mutta hyvä, että kissat pääsivät evakkoon pöyn keskeltä! Uusia päivityksiä odotellessa remontti-iloa toivottelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, vanha patina on minusta lattiassa kaunistakin, mutta meillä alkoi olla jo siinä pisteessä että oli pakko tehrä jottain :D

   Poista
 2. Mukavaa remppaa teille! Hyvä ettei sitten enää tule tikkuja tassuihin ja varpaisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, tikut ei ole mukavia, onneksi kissojen tassut on säästyneet strategisella mattojen asettelulla :D

   Poista
 3. Meilläkin olis lattiaremppa edessä olohuoneessa. Onneksi tarvii vaan vanhan lattian päälle laittaa uusi laminaatti, jonka me saadaan itse parissa päivässä laitettua, joten kissojen ei tarvitse lähteä evakkoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai ne meilläkin olisivat voineet yläkerrassa pyöriä, mutta päätettiin pelata varman päälle :D Remontti-inspistä sinnekin!

   Poista
 4. Ja kun remppa oikeasti häiritsee kissojen eloa niin uurastakoon ihmiset ja kissat lomailkoon ;) Näin meidän neilkko aikoinan meille viestitti ...mekin toteltiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno asenne sielläkin palveluskunnalla :D

   Poista
 5. Toivottavasti olette jo päässeet kaikki yhteen saman katon alle!

  VastaaPoista