sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Aamos-myrsky tulossa kohti

Jos on taas annettu sellainen kuva että vaan nuorempi itämaispolvi täällä hilluu ja riekkuu, niin väliin pieni muistutus että kyllä vanhempikin porukka vielä on messissä. Aamoksen lempilelu nimittäin otti ja räjähti. Ihan noin vain, yksi yö. Kappas, pohtii Aamoskin:
Ja tältä näyttää valeriaanahiiri sisältä. Leviteltynä olkkarin lattialle...

Aadakin ihmettelee. Aamos katsoo syyttävästi, kuka räjäytti hiirulaiseni, ei voinut olla minä...

Sitten Nanna saapui paikalle ja alkoi syödä hiirulaisen sisältöä, joten äkkiä lähti kamera pois ja imuri tilalle. Valeriaanaa kun ei saisi ymmärtääkseni syödä, ei ainakaan isoja määriä. 

Tuo zooplussalta aikoinaan hankittu harmaa valeriaana-hiiri on muuten tosi suosittu kaikkien kissojemme keskuudessa. Veikkaisin että se on juuri sellainen lelu, josta tykkäävät nekin kissat jotka eivät yleensä leluilla leiki. Näin niinkuin joululahja vinkkinä vaativille kissoille. Valeriaana myös toimii lähes kaikkien kissojen kanssa, toisin kuin kissanminttu. Pahallehan se haisee, mutta sitä voi säilyttää muovipussissa kun ei ole käytössä. Tai jättää lattialle ja odottaa että kissa tekee suolistuksen hännänpäästä hiiren korviin saakka, mikä näyttäisi olevan tää meidän talouden tyyli. Oli muuten aika paljon tavaraa ton kokoisessa hiiressä sisällä. Ja helposti muutamalla potkulla saa levitettyä sisällön koko lattialle. Useinhan pohditaan miten sisäkissat saisi aktivoitua ja puuhailemaan sisätiloissa, mutta Aamos taitaa olla huolissaan ihmisten aktivoinnista. Tuossa ne vaan möllöttävät sohvalla sunnuntaisin, johan tuli liikettä niihinkin ja sunnuntaisiivous alkoi, kun vähän hiirenpalasia heitteli ympäriinsä. 

13 kommenttia:

 1. Juuri tänään katseltiin mahdollisia joululahjoja kissoille Zooplussasta, joten pitääkin pistää vinkkisi korvantaakse :) Ja voi Aamos-ressukkaa, kuka nyt noin teki rakkaalle lelulle? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva että sattui oikeaan aikaan :) Aamoskin kyllä taitaa saada joululahjaksi uuden hiirulaisen, kun meni tuon nykyisen teurastamaan. Eihän sitä nyt ilman lempilelua voi olla...

   Poista
 2. Aamos on kyllä vähän järkyttyneen näköinen, mutta olisiko taustalla silti pieni pilke silmäkulmassa?

  VastaaPoista
 3. Meillä aina vaan suosituin kissanlelu on laser-hiiri. Kaikki sitä pehmeämpi joutuukin koirien kitaan. Kissanminttukin kyllä kelpaisi, ja uskon, että valeriaanakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on sellainen valohiiri, en ole laservaloa uskaltanut ostaa, kun nää riehuu niin paljon että pelottaa että osoitan suoraan silmään. Tavallinen valo ei kyllä kiinnosta varmaan niin paljon, lähinnä Nanna pomppii perässä.

   Poista
 4. Ihan kuin Aada katsoisi, että vieläköhän tuota tekohengitys auttaisi? Toivottavasti Aamos-parka toipuu järkytyksestään pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamos alkaa olla jo ihan sujut menetyksensä kanssa :D Ja uusi on matkalla saksanmaalta!

   Poista
 5. Kiva blogi sulla, toivon että liityt myös mun blogiin lukijaksi!

  www.jonnajahepat.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Hyvä Aamos, sä näytit sille hiirelle ! Ja kohta saat taas vähän läpsytellä sen saksalaista serkkua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, täällä jo valmistutaan uuteen erään...

   Poista