tiistai 3. joulukuuta 2013

Talvijäätyminen

Sama näyttää tapahtuvan joka talvi: ei valoa, ei blogijuttuja. Me ollaan vaan makoiltu peiton alla, tehty pakollisia töitä ja piiloteltu joulukukat tarpeeksi korkealle ettei kissat pääse niihin käsiksi (lähes kaikki joulukukat kun ovat niitä myrkyllisiä). Sekä toki vietetty pikkujouluja. Näin pimeimpään aikaan on myös kiva katsella kesäkuvia. Taas kohta tulee aika kun voi kävellä paljain varpain ja ilman hirveää määrää vaatetta, pitää töistä pitkää lomaa sekä köllötellä kissojen kanssa aurinkoläikissä. Joitain (useita) kuukausia ja sitten on meidän ihmisten ja kissojen suosikki vuodenaika.


Kun pääsee taas bongaamaan kärpäsiä.


Ja heilumaan pihalla.

Ja painimaan aurinkoläikissä.

Ja painimaan vielä enemmän.

Ja enemmän.

Ja enemmän.

Koska itämaiset ja aurinkoläikät ovat kesällä erottamattomia ja omasta paikasta aurinkoläntillä ei hevillä luovuta. Tosin tulevana kesänä alkaa tuo kokoero olla varmaan jo aika pieni, joten saa nähdä voittaako äiti enää paineja... Mitä vanhemmaksi tulen, sitä aikaisemmin näemmä kaipaan kesää. Tämä joulukuussa kesän kaipaaminen taitaa tosin olla uusi ennätys, ensi vuonna ehkä syyskuussa.

10 kommenttia:

 1. Talviunet taitaisivat maistua! Kyllä se sitten helpottaa kun valo lisääntyy, eikö? Minua ainakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti, ja onneksi joululomakin vähän auttaa kun saa rauhassa ottaa päiväunia...

   Poista
 2. Juuri nämä pisimmät ja pimeimmät päivät saavat meidänkin väen kaipaamaan kesää ja valoa! Ihania nämä teidän auringonlänttikissat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä nämä aurinkolänttikuvat aikalailla eroavat näistä talvikuvista mitä tähän aikaan saa kameralla ja näillä kuvaustaidoilla otettua :D

   Poista
 3. Olen kanssasi täysin samaa mieltä kaikesta :)
  Todella ihania, kesäisiä kuvia. Mukavaa joulun odotusta sinne, tsempataan! Kyllä se kevät sieltä aikanaan tulee.... kai.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai sen on pakko tulla vaikka juuri nyt siihen on niin vaikea uskoa :)

   Poista
 4. Kesää täälläkin jo kovasti odotellaan! Ihanan kesäisiä kuvia! Aadan tuolikuva on aivan hurmaava ja painijat aurinkoläikissään myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ei sitä osannut näitäkään kuvia arvostaa kesällä, näyttävät ihan erilaisilta nyt talvella :D

   Poista
 5. Mä ihailen nyt näitä kuvia ja niiden malleja enkä suostu katsomaan ulos ikkunasta kunnes muutaman kuukauden päästä ;)

  VastaaPoista