perjantai 27. syyskuuta 2013

Kaverikuva(katastrooffi)

Päätimme osallistua sijaiskodin kissakaverihaasteeseen, koska koneelta löytyy muutama älyhauska (ainakin omasta mielestämme) kuva ihmisestä ja kissasta. Alunperin en meinannut näitä ikinä julkaista, sillä seuraavat kuvat eivät niin sanotusti esittele ihmisen (tai kissojenkaan) parhaita puolia, mutta menkööt. Kuvat on otettu samasta tilanteesta kuin kirjurin pikkuprofiilikuva, ja vaikka kuvat antavat toisin ymmärtää, ei kissoilla nyt noin hirveää ollut kuvia ottaessa. Noin kahdestakymmenestä kuvasta vain sellaiset viisi olivat onnistuneita, muissa ilmeet olivat itse kullakin hyvin mielenkiintoisia. Ja mitä me nyt niitä onnistuneita näyttämään, nämä ovat HUOMATTAVASTI jännempiä. Hippasen olen kuvia rajannut niin etteivät omat oudot ilmeeni vie huomiota siltä tärkeimmältä: kissojen ilmeiltä! Seuraavaksi siis elävän elämän esimerkit siitä miten ei poseerata kaverikuvissa:

Nyt v***u oikeeesti!

Laske mut alas NYT!!! Ja pussaa vaan sanonko mitä!!

Jahas, lähen sitten itse meneen! Parempi kuva näin tulee että kissan kylki peittää sun ihmisnaaman, nih!

Kiinnostaa tää poseeraus yhtä paljon kun naapurin piskin aamupissat...

 Mä muuten tiedän missä sä nukut.

Ja tän vikan keikauksen jälkeen siellä nukkumapaikassa tulee olemaan aika riehakkaat ja kynsikkäät aamu(yö)rallit! Katotaan kuka sit nauraa! Ja kuinka kauan!

Loppuun vielä kissataloutemme miehistä kaverikuva. Ovat tällä kertaa vähän fotogeneettisempiä kuin naispuoliset. Ainakin Aamos, ihminen ei ollut ehkä parhaimmillaan:

Jätkät on nyt nokosilla, ei tartte häiritä!

Hiljainen haaveeni on saada joskus meistä kahdesta ihmisestä ja neljästä kissasta onnistunut yhteispotretti. Saan varmaan haaveilla siitä aika kauan. Ihan sekä ihmisten että kissojen poseeraustaitojen takia.

perjantai 20. syyskuuta 2013

Perhesuhteita

Kun Maagi jäi meille, vähän pelotti että miten käy kun pentu ja emo asuvat keskenään, meneekö Nannalla hermot riehuvaan pentuun ja miten se vaikuttaa yleisesti kissojen väleihin. No niiden jättikiimojen ja sterilisaation jälkeen Nanna suhtautui koko ajan vaan kivemmin pentuunsa. Välillä teinin riehunta ottaa päähän ja haetaan aikuista rauhallisuutta Aamoksen kainalosta, mutta hyvin usein meillä on tällaiset päikkärikaverit:

Maagi sydän mamma ja toisin päin kanssa.

Välillä tosin myös Maagi kaipaa miehisempää seuraa ja itispojan löytää puuhailemasta Aamoksen kanssa. Nanna käyttää Aamoksen pesu ja kainalopalveluja, Maagi yleensä riehuu ja puuhailee Aamoksen kanssa. Nykyään myös painii, vaikka Aamos ei ota 3,5 kiloista vastusta vielä kovin tosissaan. Aadan ja Maagin paineista on sen sijaan tullut ihan kunnon matseja, painoeroa kun ei kovin paljoa enää ole.

Monet itämaisten omistajat puhuvat siitä miten itikset selvästi hakeutuvat toistensa seuraan, välillä vähän ignooraten muita perheen kissoja. Meillä kissat kyllä hengailevat kaikki ihan keskenäänkin. Maagille oma äiskä on selvästi suosituin nukkumakaveri, mutta aika sekaisin täällä kyllä nukutaan ja painitaan yhä. Toki välillä on itisjengillä selvästi omat riehuntansa menossa mutta yhtä usein saa todistaa Maagin ja Aadan ralleja ja yhden tai kahden itiksen Aamoksen vieressä nukkumista. Ei ole kaveria karvoihin katsomista ja niin eespäin.

maanantai 9. syyskuuta 2013

Aamosrates

Kysymyksiä jotka ihmetyttävät Aamosta:

Miksi ruokaa ei saa silloin kun haluaa?
Miksi muut kissat riehuu päikkäriaikaan (20h päivässä)?
Miksi ruokaa ei saa tarpeeksi usein, esim. kerran tunnissa?
Miksi masurapsut loppuvat aina aivan liian aikaisin?
Miksi ruokakuppi on niin usein tyhjä?
Miksi eläinlääkärissä käydään vaikka kotona on paljon kivempaa?
Miksi sitä ruokaa ei saa vieläkään enemmän, vaikka kuinka karjuu, onkohan ne ihmiset vähän hitaita??? TAI PALJON HITAITA.

Jos tutkin tätä psykiatria-kirjaa, opinkohan ymmärtämään ihmisiä paremmin? Aamoksen lukuvinkki: tieto menee paremmin päähän kun kirjaa käyttää tyynynä. Lukeminen on so last season. Että vink vink vaan kaikille opiskelijoille ja koululaisille. 

Bonuskyssäri:
Mitäköhän nuokin ihmiset tuolla ilmapallossa hilluvat? Ei näytä kyllä turvalliselta, menisivät kotiinsa ruokkimaan omia kissojaan.


Naapurivahti kyttää hulluja ihmisiä.