perjantai 17. tammikuuta 2014

Melkein yhtä hyvät kuin pahvilaatikko!

Ollaan unohdettu esitellä meidän uudet lelut kokonaan! Vanhalle rapinatunnelille kävi köpelösti, kun eräs nimeltä mainitsematon musta herra pissasi siihen, ja kun haju ei lähtenyt pesussa emme jaksaneet moisen noin kympin arvoisen tavaran takia repiä pelihousuja vaan ostettiin uusi eli tällainen tunneli zooplussalta, hinta suunnaton 5,90. Tosin edellisestä tunnelista pidettiin ehkä enemmän, kun siinä oli niitä sivuputkiakin eikä vaan yksi suora putki. Se sitten hankitaan seuraavaksi, jos tämä putki kokee loppunsa.

Toinenkin uusi muovihärpäke meiltä löytyy. Halloweenina kissallinen vieraamme Tiina hemmotteli koplan pilalle tuliaisillaan, joista yksi oli tällainen reiällinen muovipesä: 


Tätä on käytetty koko nelikon toimesta aika reippaasti, ihme että muovikangas on vielä ehjä...


Aadan hepuli mökissä.


Aamoksen hepuli mökissä...


Mökin vallasta kiistellään harvase päivä. Aamos voitti tällä kertaa.


Ja sitten Maagi tuli sanomaan että hei vanhukset,  olisko päikkäriaika niin pääsis nuori kollikin leikkiin mökkiin välillä.

Sekä mökissä että putkessa on monta hyvää puolta, ne voi pestä, ne menevät pieneen tilaan joten ne voi ottaa mukaan jos kissat reissaavat, ja mikä hienointa, välillä ne voi myös siivota pois lattialta ja esittää että meillä on muutakin kuin kissakamaa lattioilla. Ja ottaa taas esille kun seuraava iltavilli iskee kissoihin :D Pahvilaatikon voittanutta ei tietenkään ole, mutta kyllä nämä kelpaavat erinomaisesti aina uutta pahvilaatikkoa odotellessa. 

keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Porukan joulukuu ja söpö kissanpentu varoitus

Toivottavasti kaikilla oli mukava joulu! Meillä vähän repäistiin tänä vuonna ja hankittiin ensimmäistä kertaa ikinä joulukuusi! Vähän jännitti mitä eräs musta itämainen kumppaneineen saisi aikaiseksi, mutta kuusi pysyi pystyssä koko joulun. Veikkaisin että jos olisimme hankkineet tekokuusen, siinä olisi kiipeilty enemmän, nyt pistävät neulaset hillitsivät pahinta riehumista. Neulaset kyllä lähtivät vauhdilla, kun kuusta revittiin ja käytiin läpsimässä. Ehkä uskalletaan hankkia kuusi ensi vuonnakin...

Muka viattoman näköinen kuusipartio valmiina iskemään...

Jouluaattoa emme viettäneet kotona, mutta kissoja ei puuttunut päivästä silti. Juuri ennen joulua oli kyläpaikkaan muuttanut suloinen brittiläinen lyhytkarva. Pentu on suklaatabbynaamio ja aikamoinen pikku riehuja. Vaikka Maagikin oli tottakai söpö pikkupentuna, täytyy kyllä myöntää että tuollaiset pulleammat rodut ovat kyllä HYVIN söpöjä pentuina. Varsinkin valkoisina palloina. 

 Brittipoika chillaa...

Kissanpojan lahja. Ja kissakodin nojatuoli.

 Isoveli on jo vähän iäkkäämpi brittikissa. Mutta suhtautui mielestäni yllättävän hyvähermoisesti nuoreen riehujaan.

Joulureissujen lisäksi kävimme ihmisporukalla Ruotsissa, joten kopla on viettänyt paljon aikaa myös keskenään. Onneksi miehen isä suostui kissoja taas kerran hoitamaan. Nyt pitääkin pysytellä vähän aikaa ihan kotona, sen verran innokkaasti meidät viimeiseltä reissulta vastaanotettiin. Vähän oli myös aika tainnut käydä pitkäksi, sillä talvehtimassa olleet pelargoniat oli kissojen toimesta revitty ruukuistaan ympäri portaita. Saivat alkuperäisessa paikassaan kissojen mielestä vissiin liian vähän valoa... 

Vaikka ihmiset eivät joka hetkeä vartioineetkaan, joulurauha taidettiin ottaa kissanelikossa todesta (kukkien hoitoa lukuunottamatta). Tuntuu että viime kuukausien aikana on kyllä porukka nivoutunut entistä paremmin yhteen. Jotain kränää nyt aina silloin tällöin on, mutta myös ryhmätorkkuja näkyy eri kokoonpanoilla entistä enemmän.


Ja siinä olikin meidän porukan joulukuu: joulukuusia ja vaarallisia tilanteita, matkustamista sekä söpö kissanpentu. Saas nähdä mitä tämä uusi kuukausi ja vuosi tuo tullessaan!