sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

The roaring (and biting) twenties

Ihmiset jättivät lauantaina kissat kotiin ja lähtivät juhlistamaan teemajuhliin mykkäelokuvan tähtinä. Ennen lähtöä sain omasta mielestäni kuningasidean kun tutkin aihetta ja törmäsin tähän kuvaan, kuvassa on Dolores del Rio, Meksikosta Amerikkaan muuttanut mykkä- ja äänielokuvatähti 20-30-luvulta, sekä säikähtäneen näköinen kissa:


Ajattelin ottaa samanlaisen kuvan Maagin kanssa (ilman kuristusotetta toki), mustavalkokuvana tottakai... Pari juttua siis pääsi unohtumaan, kissakaverikuvahankaluus, josta on ollut blogissa aikaisemminkin puhetta. Sekä asuni:


Höyhentä takissa, höyhentä päässä, mitä tähän yhtälöön kannattaa lisätä, no ottaa yksi höyhenhullu riiviökissa syliin tietenkin:


Maagi laavz höyhen. Ja kiipeää pitkin ihmistä kunnes sen saa...

Jos tarttuu tarpeeksi tiukkaan ei kieltolakikaan estä saamasta saalista... 

Lopulta oli siis pakko luovuttaa ennen kuin Maagi tuhoaa sekä kampauksen, asun että höyhenet päässä, ja tyytyä näihin kaverikuviin. Inspiraatiokuvaan verrattuna kummallakin kuvattavalla näyttäisi kumminkin olevan paljon hauskempaa. Ja kuitenkin vain toinen on nauttinut kuohuviiniä, toinen on vaan muuten ihan villinä.

lauantai 15. maaliskuuta 2014

Balineesivieras

Meillä on ollut täällä koplalassa hyvinkin kiirettä, sillä saimme erään aika vaativan neidin vieraaksi. Tai itseasiassa Maagi sai, pikkuhuoneeseen yläkertaan, muovitetulle patjalle :D Vieraamme on ollut hyvinkin helppohoitoinen (ja kovaääninen...), mutta balineesineitiin kun on nyt vähän tutustuttu, niin todellakin ymmärrämme yhden kissaneidon perheen antamista lisänimistä, eli siideripissis. Kuvaa kyllä harvinaisen hyvin tätä äärimmäisen ihmisrakasta, siroa, nättiä ja sanoisinko itsetietoista balineesineitoa. Joka on hetkittäin vähäsen blondi.


Siideripissis purisee ja rakastaa.


Ja osaa poseerata samettityynyillä...


Kuvakulma hämää, Maagi on kyllä isompi kissa. 

Maagi on ollut vuorotellen vieraasta kauhuissaan ja innoissaan, joten saa nähdä miten käy. Meille syttyi kyllä tästä kylässäkävijästä pieni balineesirakkaus, vaikka aikaisemmin ollaan ihan näistä värikkäimmistä itämaisista tykätty.