perjantai 13. kesäkuuta 2014

Tapahtumia pihalla ja jännittäviä uutisia

Meillä on ollut niin kiireinen kevät ja kesä, ettei olla blogiakaan ehditty päivitellä. Ensin alkoi ulkoilusäät, jotka alkoivat muuten hyvin, mutta aurinkoisia päiviä on värittänyt eräs raitapoikakissa. Kissojen järkytykseksi naapurustoon on muuttanut nuori bengaliuros, joka hyvin mielellään kaveeraisi meidän kissojen kanssa. Meidän kissat taas ovat sitä mieltä että oma lauma riittää ihan hyvin thank you very much.

Aada vartioi omaa patiotaan ja kyttää pihan toisella puolella asuvaa kollikomeutta.

Kevät sai taas ihmisetkin innostumaan pihatouhuista, pieni haaste tosin oli taas kerran suojella kasvien alkuja kissoilta, joiden mielestä ihmiset eivät tarpeeksi ahkerasti koulineet taimiansa. Kissojen tungettua tassunsa joka ruukkuun, alkoi jo näyttää siltä että ainoa selviytyjä olisi kokonaan ulkona kasvava tilli. Onneksi osa basilikoista näyttäisi kasvaneen isoiksi tämän tyylikkään linnunhäkkivirityksen ansiosta: 

Ei mahdu tassut rakojen välistä sörkkimään, yritys oli kyllä kova...

Kaikkein jännimmät uutiset säästimmekin viimeiseksi, Maagista on nimittäin tulossa isä! Treffit ekan prinsessan kanssa eivät valitettavasti tuottaneet tulosta, mutta kesän alussa Maagi kävi Salossa tapaamassa erästä Pandora nimistä kissatyttöä ja kasvattajalta kuulimme juuri että varmasti yliseurallisia ja erityisen söpöjä kissanpentuja on tulossa loppukesästä. Nannastakin on siis tulossa mummo, ajatella! Ihmiset ovat toki innoissaan tulevista pentusista ja lähes yhtä innoissaan olemme siitä että hyvät uutiset tarkoittavat pientä retkeä eläinlääkärille, Maagin kollittelu oli nimittäin jo hivenen rasittavaa... Aika on jo varattu, ja veikkaan että Aamos, Aada ja Nanna tulevat tykkäämään pian vähän vähemmän karjuvasta kaveristaan.

Maagin ilme kun keskustelimme ensi viikon ohjelmasta. Siis mitä meinaatte tehdä?!!

Tapahtumarikasta on siis ollut ja loppukesästäkin on tulossa lisää jänniä kissajuttuja... Kunhan Maagin kastraatio on ohi, meilläkin on kaikki kissat pitkästä aikaa sekä aikuisia että leikattuja. Jotenkin veikkaan että kovin rauhallista ja seesteistä ei kissaelämästä silti tällä porukalla tule, mutta jäämme mielenkiinnolla odottamaan kiimatonta ja kollitonta elämää. Toivottavasti se on ainakin hiljaisempaa ja hajuttomampaa :D